titulek stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  haribo17 a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1904

    haribo17
    Participant

    Dobrý den,

    Mám takový problém a nemůžu jej vyřešit. Šablona Bloglife, kterou používam vytvoří titulek stránky který chci pouze na hlavní stránce… Poté má titulek každá stránka stejný jako je její název. Jde mi o to, aby v menu zůstal nazev stránky, podle toho jak jsem jej vytvořil ale titulek stránky v prohlížeči aby byl stále stejný jako je na home page.

    přiklad.

    Stránky o autech se budou jmenovat: “Auta a vše kolem nich” a boudou to mít i v titulku – sablona bloglife vytvoří tento titulek na home page mnou zvolené ale kazda další sekce např. Fotografie ( v menu má správně název fotografie, název v sablone pri najetí na stranku taktéž ) ale v titulku stránky v prohlížeči nahoře se obeví pouze Fotogalerie… já bych potřeboval aby tam bylo stále “Auta a vše kolem nich” – popřípadě “Auta a vše kolem nich – Fotogalerie”

    Některé šablony to umí že vytváří titulek tak, že vemou hlavní titulek a k tomu pouze přidají název stránky… jak jsem uvedl v posledním případu…Chtěl bych se zeptat kde bych to měl v editoru hledat… funkci title jsem totiz nikde nenašel :(

    Děkuji za odpověď

    S pozdravem

    Haribo17

    #12300

    Lukenzi
    Participant

    Jestli jsem to správně pochopil tak by na to a mimo jiné, na spoustu dalších užitečných věcí, mohl stačit plugin pro SEO http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/ kde si můžete nastavit šablonu pro zobrazení titulku např. [název stránky] – [název webu]. Plugin pak automaticky přepisuje titulky u článků a stránek podle této šablony bez ohledu na to co nastavila šablona vzhledu. Vyzkoušejte a dejte vědět.

    EDIT: title, nebo-li to co je v titulku (HTML tag title) se automaticky bere z nadpisu článků nebo stránek, ale některé šablony si to řeší po svém…

    #12301

    haribo17
    Participant

    Díky, funguje přesně jak jsem potřeboval… člověk si tam nastaví vše co potřebuje a přesně tak jak chce… Díky moc !

    Já to chtěl řešit v kodu a on na to existoval plugin krasně a jednoduše… ještě jednou díky…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti