Test šablony v IE 9

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Danx a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6728

    Danx
    Participant

    Potřeboval bych otestovat funkčnost lightboxu při zobrazení obrázků v galerii http://test2.zateplene-boudy.cz/?p=18 V IEtesteru se mi obrázky při prvním načtení stránky zobrazí v lightboxu ale při dalším procházení webu a opětovném zobrazení galerie již lightbox nefunguje a zobrazí se pouze čistá stránka s obrázkem. Mohl by to někdo vyzkoušet na pc s nainstalovaným IE 9. Máte někdo zkušenost s touto chybou? Díky

    #18049

    toner
    Participant
    Web

    Zdravím, u mě je to v pořádku. IE sice nepoužívám, ale mám ho v PC. Mám IE9, Vista basic

    #18050

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkoušel jsem IETester i opravdový IE9 (Windows Vista Business) a všude mi to funguje. Šel jsem rovnou na odkazovaný příspěvek, pak jsem odešel na jiné stránky webu a pak se zase vrátil ke galerii a žádný problém nikde nenastal… Jak by měla chyba konkrétně vypadat?

    #18051

    Danx
    Participant

    Díky za reakce, chyba se projeví tak, že se zobrazí jenom obrázek na bílé stránce, tady je screenshot http://test.zateplene-boudy.cz/nefunkcni_lightbox.jpg. Já jsem testoval na na čtyřech různých PC s IE 9 a natřech lightbox funguje a na jednom ne, dnes mi kolega poslal zprávu, že mu to nejde na IE 11. Nebude to nějakým nastavením v IE?

    #18052

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemůže tam být nějaké souvislost s verzemi Windows? Ale co IETester? Ten by se měl chovat na všech počítačích stejně? A dělá to pouze IE9 (a možná IE11)? Zkoušel jste v IETesteru simulovat i jiné verze?

    A nemáte nějaký prověřený postup, podle kterého by to šlo snadno nasimulovat? Např. kliknout na úvodní stránku, pak na výpis rubriky, přejít na problematickou stránku, znovu jít na úvodní stránku a pak znovu kliknout na problematickou stránku a tam je vidět problém…

    #18053

    Danx
    Participant

    V IETesteru mi to dělá jenom u IE9 tady je video http://www.youtube.com/watch?v=-ZkLwU4WeMs zkoušel jsem různé pluginy pro lightbox všechny fungovaly stejně.

    Dnes jsem se dostal k PC win7 IE11 kde se obrázky nezobrazují v lightboxu, respektive se zobrazí vždy až po obnovení stránky.

    – zobrazím stránku

    – kliknu na obrázek

    – zobrazí se pouze obrázek bez lightboxu jako zde http://test.zateplene-boudy.cz/nefunkcni_lightbox.jpg

    – kliknu na zpět

    – dám obnovit stránku

    – kliknu na obrázek

    – obrázek se zobrazí v lightboxu

    – přejdu na jinou stránku webu

    – vrátím se na předchozí stránku

    – kliknu na obrázek

    – obrázek se nezobrazí v lightboxu

    Zkoušel jsem cca 15 PC projevilo se to na dvou PC Wista IE9 a Win7 IE11, na tomto PC jsem testoval i web se šablonou Twenty Twelve se stejným výsledkem. Plugin Simple Lightbox.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti