TablePress vložení shortcode

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) TablePress vložení shortcode

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  peeeeeta a poslední změna je stará 5 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21547

    peeeeeta
    Participant
    Web

    Zdravím,
    vytvořil jsem si vlastní shortcode, který vytváří aktuální datum. Tento shortcode jsem si vložil do několika buněk a datum se v klidu zobrazovalo. Ovšem datum se neaktualizuje. Aktualizuje se jedině v dvou případech. Buď se musím přihlásit, klidně i jako návštěvník a nebo musím aktualizovat tabulku v tablepress.

    Využil jsem takovýto kód

    // Datum 
    function datum_funkce( $atts ) {
    // atributy
    extract( shortcode_atts(
    array(
    'den' => '+0',
    ), $atts )
    );
    // Kod
    $datum=date("j.n.Y", strtotime("$den day"));
    return $datum;
    }
    add_shortcode( 'datum', 'datum_funkce' );

    V čem by mohl být prosím vás problém? Děkuji

    #21555

    admin
    Keymaster
    Web

    V jaké podobě zkrácený zápis (shortcode) do tabulky vkládáte? Pouze [datum] nebo s nějakým parametrem? Když ho vložíte třeba do příspěvku, tak funguje?

    #21557

    peeeeeta
    Participant
    Web

    Vkládám jak [datum] tak i [datum den="+2"] ani jedno se v TablePress neaktualizuje. V příspěvku se datum aktualizuje normálně bez problémů.

    #21581

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud se nepletu, tak je obsah tabulek při zobrazování cachován. Zkoušel jste cachování vypnout? Tabulka se většinou vkládá do stránky (či příspěvku) pomocí zkráceného zápisu (shortcode), např. [table id=123 /] (tabulka s ID = 123). Zkuste to změnit a doplnit parametr pro vypnutí cachování:

    [table id=123 cache_table_output=false /]

    #21586

    peeeeeta
    Participant
    Web

    Díky moc, to je to co jsem hledal. Nevěděl jsem, jak vypnout cache u tablepress. Funguje to ;)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.