stránky se přestaly zobrazovat

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem stránky se přestaly zobrazovat

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  rados a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1720

    rados
    Participant

    zdravím,

    v pohodě jsem se přihlašoval na své stránky a spravoval je a jakmile jsem jednou v adminu nahrál instaloval nové šablony a pak dal aktivovat, zničeho nic to po mě chtělo v adminu heslo ftp a stránky přestaly jít, ani se nezobrazují natož abych se na ně mohl vůbec přihlásit. vždy se ukáže:

    Chyba serveru

    Při načítání adresy http://www…. narazily stránky na chybu. Na této adrese možná právě probíhá údržba stránek, nebo jsou stránky chybně nakonfigurovány.

    Chyba protokolu HTTP 500 (Internal Server Error): Při pokusu o splnění požadavku došlo na serveru k neočekávané situaci.

    co s tím? díky

    #11742

    admin
    Keymaster
    Web

    Můžete zkusit přejmenovat adresář wp-content/plugins na FTP na něco jiného, čímž deaktivujete najednou všechny pluginy. Také můžete zkusit smazat/přejmenovat všechny šablony kromě výchozích v adresářích wp-content/themes/twentyten a twentyeleven. Dále bych zkontroloval, zda není problém se souborem .htaccess (a zkusil ho smazat), případně se souborem .maintenance (pozor, oba jsou na FTP skryté).

    Pokud nic z toho nepomůže a celý problém nastal “z ničeho nic”, tak bych asi kontaktoval poskytovatele hostingu. Budeme rádi, když nám sem pak dáte vědět, jak to vlastně celé dopadlo…

    P.S. Projděte si ještě podobná vlákna na fóru, třeba něco pomůže…

    #11743

    rados
    Participant

    ok díky, dám pak vědět

    #11744

    rados
    Participant

    je to špatný, soubor .htaccess nejde ani náhodou smazat přes ftp klienta ani jinak, přihlašování na web sice jde, ale nejdou zobrazovat ani stránky ani příspěvky. jak přeinstalovat komplet wordpress, zálohovat není potřeba? zkoušel jsem přes ftp klienta fillezila i přes total comander smazat komplet obsah, ale vše smazat nejde a když tam pak opět nainstaluji jinou verzi wordpressu, stránky se opět nenačítají, co prosím s tím?

    #11745

    rados
    Participant

    chtěl jsem říci, že zálohovat není potřeba!! a zeptat se jak přeinstalovat komplet wordpress?? díky

    #11746

    admin
    Keymaster
    Web

    Musíte smazat nejdříve všechno. A pokud to smazat nejde, tak to bude patrně částečně problém hostingu a napište na podporu. Jaký používáte hosting?

    #11747

    Lukenzi
    Participant

    Bych to viděl na stejný problém jako tady https://www.separatista.net/forum/topic.php?id=1283 :)

    #11749

    rados
    Participant

    dobrý den,

    existuje nějaký spolehlivý free autoresponder pro wordpress? nyní testuji WP Autoresponder a daří se pouze, že nově registrovanému uživateli newsletteru přijde následně email pro ověření emailu, dále potvrzení o správnosti ověření emailu a pak 1. díl kurzu, ale druhý, třetí atd. díl kurzu, který je nastaven na následující dny již nechodí. Nevím čím to? díky předem za odpověď. s pozdravem Radovan

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti