Stránky se nezobrazují jako v šabloně

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Stránky se nezobrazují jako v šabloně

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  gabula a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29396

    stexude
    Participant

    Zdravím, tak jsem se rozhodl, že si zkusím stránky s WordPressem vytvořit sám. Instalace proběhla bez problémů. Našel jsem poté šablonu SportsMag (SportsMag) a nainstaloval jsem ji. Předpřipravil jsem očekávané rubriky, napsal pár prvních příspěvků, ale nastal problém. Stránky nevypadají vůbec tak, jak jsou v náhledu dané šablony. Prošel jsem několikrát veškerá nastavení, ale problém nenalezl. Též jsem šel krok za krokem dle návodu k tomuto templatu, ale výsledek se nezměnil.

    Na úvodní stránce má být slide a pak další příspěvky, ale já tam mám jen jednu stránku a vpravo odkazy. Když změním nastavení na úvodní stranu dát poslední příspěvky, tak mám jen pod sebou poslední příspěvky, ale opět kýžené rozdělení není. Jedná se o stránky na doméně http://www.HeroesandGenerals.cz. Moc děkuji za rady a pomoc. Už mě vůbec nenapadá co s tím.

    #29423

    admin
    Keymaster
    Web

    Na odkazovaném webu vidím šablonu MH Magazine Lite, takže došlo patrně ke změně (mimochodem, nevypadá špatně)? Ale se šablonou SportsMag by také neměl být žádný problém? Možná se úvodní stránka nastavuje jako speciální šablona stránky (Page template)? Alespoň to tak vypadá podle jejich manuálu (anglicky)…

    #29435

    admin
    Keymaster
    Web

    Dorazilo emailem, takže došlo ke změně šablony…

    Jj, nakonec sem laboroval a az tato sablona fungovala bez problemu. Diky moc za odpoved.

    #29772

    gabula
    Participant

    Obracím se na Vás pro radu v záležitosti obdobné jako u příspěvku výše.
    Snažím se aplikovat šablonu IsleMag, ale bohužel nejsem schopna nastavit tak, aby to vypadalo jako v ukázce u šablony. Neúspěšná jsem i u ostatních šablon. Zobrazuje se mi pouze výpis příspěvků. Snažila jsem se to udělat přes statickou stránku, ale bohužel už nevím jak. Jsem ve WordPressu naprostý začátečník, možná se jedná o triviální chybu, ale opravdu už nevím. Kontrolovala jsem i to, zda se nejedná pouze o demo verzi šablony, zkoušela jsem postup dle video tutorialu, zatím bez úspěchu.
    Byla bych vděčná za jakoukoli radu, navedení ke správnému postupu. Předem moc díky.

    #29782

    admin
    Keymaster
    Web

    @gabula: Používáte šablonu islemag, která je dostupná zdarma? Základní dokumentace je dostupná zde a mají i detailní video návod, jak šablonu nastavit tak, aby vypadala jako u demoverze.

    Důležité části podle mě jsou následující (šablonu jsem zatím nezkoušel):

    – Nastavení nějaké statické stránky jako úvodní stránky webu (buď v menu Vzhled – Přizpůsobit, nebo Nastavení – Zobrazení.

    – Tato stránka musí mít patrně přiřazenou nějakou speciální šablonu, takže když stránku otevřete v editoru, tak pod tlačítkem Publikovat (či Aktualizovat) je sekce “Vlastnosti stránky”, kde je možnost volby “Šablona stránky”. Zde by se měly objevit dostupné šablony pro stránky, které jsou součástí celé šablony.

    – V menu Vzhled – Přizpůsobit naleznete nabídku “Front Page Sections”, kde budete moci doplňovat na úvodní stránku různé informace.

    Pokud se to nepodaří zprovoznit, tak prosím pošlete adresu, ať se můžeme podívat na aktuální stav…

    #29796

    gabula
    Participant

    Moc děkuji za rady. Podařilo se :-)
    Přitom jsem zkoušela všemožné varianty. A až teď to je tak, jak jsem chtěla.
    Ještě jednou moc děkuji.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti