stránkování komentářů

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #831

    milosak
    Participant

    Používáte někdo rozdělení velkého počtu komentářů na více stránek? Nedaří se mi to zprovoznit na verzi 3.0.1.

    Nastavení – komentáře – rozdělit komentáře na jednotlivé stránky…

    #7684

    milosak
    Participant

    Už jsem na to přišel. Stránkování funguje pouze u defaultní šablony. U ostatních musíte použít plugin http://www.keyvan.net/code/paged-comments/

    #7685

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Paged Comments je zbytečné používat (jak sám jeho autor naznačuje na svém webu). Je zbytečné instalovat zastaralý plugin na funkce, které umí sám WordPress (už od verze 2.7).

    Naopak si spíše vezměte inspiraci z výchozí šablony Twenty Ten, kde můžete v podstatě “opsat” funkcionalitu pro stránkování komentářů do své šablony (obvykle soubor comments.php). Jde zejména o funkce paginate_comments_links() nebo kombinaci next_comments_link() a previous_comments_link().

    Pro zjištění aktuálního počtu stránek komentářů ke konkrétnímu příspěvku pak můžete získat pomocí funkce get_comment_pages_count(). Proč? Abyste např. nezobrazovali navigaci na další stránku komentářů, když tam je pouze několik komentářů na jednu stránku.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti