Stránka v Sidebaru (Widgetu)

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Stránka v Sidebaru (Widgetu)

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2229

    jaja
    Participant

    Zdravím,

    mám tuto šablonu: http://www.sablony.com/webove-sablony/wordpress-motivy-36672/ a potřeboval bych, prosím, poradit, jak lze dostat texty (nejlépe konkrétní stánky) do oblastí v šabloně: Sidebar Left, Center Content Widget Area a Sidebar.

    Řešil jsem to tak, že jsem si nainstaloval plugin Page on Widget. Ale pomocí tohotu widgetu nejsem schopen vložit do těchto tří olastí rozdílné stránky. Do každé oblasti mi jde dát jen tu stejnou stránku (nebo dvě stránky pod sebe).

    Nevíte co s tím?

    #12853

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavý nápad, ale netuším, k čemu by to mělo být dobré? Pokud chcete zobrazovat ve widgetu nějaký text, tak můžete použít textový widget? A pokud vám tam třeba pro přehlednost chybí vizuální editor, tak můžete použít např. plugin Rich Text Widget.

    Plugin Page on widget funguje trochu jinak a autor bohužel nepočítal s tím, že by mohly být různé stránky v různých widgetech. Pro tyto účely můžete zkusit např. plugin Simple Page to Sidebar, který by měl fungovat tak jak potřebujete…

    #12854

    jaja
    Participant

    Děkuji. Vyzkouším to.

    #12855

    jaja
    Participant

    Už to funguje. Pořeboval jsem jen dostat stránku do Sidebaru. Simple Page to Sidebar je přesně ten plugin, který jsem hledal.

    #12856

    admin
    Keymaster
    Web

    Výborně, díky za odpověď. Ale ještě by mě zajímalo, k čemu je to vlastně dobré mít samostatnou stránku a ještě její obsah ve widgetu?

    #12857

    jaja
    Participant

    Jde o to, že nevím, jak jinak to udělat. Mám v té šabloně ty oblasti pro Widgety. Co se týká toho pluginu Rich Text Widget, tak ten mi nenabízí některé funkce, které mám při psaní stránky. Např. nadpisy, které potřebuji mít všude ve stejném formátu.

    #12858

    admin
    Keymaster
    Web

    Jasné, díky za odpověď. Spíše mi šlo o logiku – stránka již někde existuje (na vlastní URL adrese), tak proč její kopii ještě zobrazovat v podobě widgetu? Pokud ale textový widget z nějakého důvodu nestačí, tak je to asi správný argument…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti