Stránka není přizpůsobena pro mobilní zařízení.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Stránka není přizpůsobena pro mobilní zařízení.

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  adminteddy a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29892

    adminteddy
    Participant

    Dobrý den,
    měl bych s dovolením dotaz. Před x měsíci jsem vytvořil v rámci šablony Twenty Ten stránky vcelykokorinsko.cz Tyto stránky se po celou dobu bez problémů načetly i na mobil. Nyní se ovšem ve vyhledávači objevila hláška “Stránka není přizpůsobena pro mobilní zařízení.” Což je nemilé. Prosím, jak to můžu napravit? Díky. Martin

    #29893

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    nejdříve bych Vám doporučil aktualizaci WordPressu a všech pluginů. Vámi používaná verze 4.5.4 není sice nejstarší, ale používáte pouze standardní šablonu a pluginy, neměl by být tedy přechod na aktuální verzi WP problém. Každá aktualizace přináší nové možnosti a odstranění chyb.

    Dále být Vámi, tak se poohlídnu po nové šabloně. Twenty Ten je šablona z roku 2010 a i když je stále aktualizována a používána, nepatří zrovna mezi responzivní (vhodná pro mobilní zařízení).

    #29897

    adminteddy
    Participant

    Dobrý den,

    děkuji za odpověď. Mám na ni s dovolením 2 reakce: 1) šablona Twenyt Ten je ale standardně prezentována jako responzivní, čili vhodná pro mobilní zařízení. Navíc je fakt, že dosud na mobilech šlapala bez problémů.

    Ve věci aktualizace – obecně po automatické aktualizaci není žádný problém, ovšem jednou jsem 2 jiné šablony WP aktualizoval manuálně a stránky se úplně rozhodily! Musel jsem nakonec ze zálohy “vytáhnout” původní neaktualizovanou verzi. Čili z manuální aktualizace mám docela obavy:-(

    Martin

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti