Statistika uživatelů

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  fancomp a poslední změna je stará 11 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1228

    Jirik
    Participant
    Web

    Dobrý den, nemůžu dohledat jak nastavit, nebo který plugin nainstalovat, aby se mi zobrazovali statistiky jednotlivých uživatelů. Mám na mysli jejich aktivity na portálu. Poslední přístup, doba strávená na portálu, přidání článku či příspěvku, mazání a jiné úpravy.

    Nepochybuju, že už se to tu jistě někdy řešilo, ale já to nenašel. Můžete mi prosím poradit? Děkuju předem Jirka

    #9594

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Také nepochybuji, že se tu to již řešilo a také nemohu dané téma najít… :-)

    Jinak, osobně bych doporučil např. plugin amr-users, ten v podstatě shromažďuje všechny informace o uživatelích. http://wordpress.org/extend/plugins/amr-users/ . Dále jsem našel následující plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/runescape-user-stats/ , podobné věci dokáže i plugin Wassup http://www.wpwp.org/ .

    Existují pak i pluginy StatPress a Piwik .

    Neteyes.cz

    #9595

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesně tak, pro sledování uživatelů existuje mnoho pluginů (některé to mají jen jako součást nějaké další činnosti). Každý umí trochu jiné věci a určitě uvítáme, pokud nám sem napíšete, který jste si nakonec vybral a proč…

    #9596

    Jirik
    Participant
    Web

    Děkuju vám za doporučení a reakci. Zkusil jsem instalovat výše doporučené a jako uživatelsky přívětivé a intuitívní mi zatím vychází WassUp. Nejdřím musím zjistit všechny možnosti které plugin nabízí, ale už ted vím že to je to co jsem očekával.

    Děkuju za vaši práci na WP Jirka

    #9597

    fancomp
    Participant

    Já používám plugin stat press – je velice přehledný a zároveň tahá spoustu dat, jako nejčasteji prohlížené stránky, odkud uživatel přišel, přez jaké spiders, kolik stránek bylo prohlédnuto a pod.

    V kódu lze nadefinovat i kolik se má dat zobrazovat – např. zobrazovat počty prohlédnutí u 20 stránek podle pořadí a podobně.

    V případě že se nastaví mazat data po 1 měsíci nezabírá tolik místa.

    Shrnuto – velice povedený plugin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti