Statický příspěvek na stránce s příspěvky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Statický příspěvek na stránce s příspěvky

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1225

    TomiGL
    Participant

    Ahoj mám takový problémek… mám na hlavní stránce nastaveno že se mi tam ukazuji příspěvky jenže chtěl bych na tu stránku také dát statický text jako úvod a pod ním až teprve výpis článků tedy těch příspěvků… Už si nevím rady a budu rád když mi někdo poradí. předem děkuji Tomi

    #9576

    admin
    Keymaster
    Web

    Možností je několik:

    1) Statický text vložit přímo do šablony. Ideálně pokud nemá šablona v adresáři soubor home.php či front-page.php (a na hlavní stránce je tedy načítán index.php, podrobnosti viz manuál), tak uděláte kopii souboru index.php, přejmenujete ho a doplníte text na příslušné místo.

    2) Podobným řešením, které spočívá v úpravě šablony, je načtení např. obsahu nějaké stránky před výpisem příspěvků. Text poté můžete snadno měnit přímo v administraci. Stránku budete muset nad příspěvky načíst pomocí funkce WP_Query(), opět bych doporučil neupravovat přímo index.php, ale udělat vhodnou kopii.

    3) Využít můžete označení nějakého příspěvku jako “Zvýrazněný”. Potom bude automaticky zobrazován na prvním místě. A pokud ho budete chtít mít jinak nastylován, tak využijete třídu .sticky, případně použijete v souboru šablony podmínku is_sticky().

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti