Starší příspěvky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #869

    radek
    Participant

    Zdravím

    už si nevím rady jak upravit šablonu či nastavení wordpressu aby fungovala navigace na starší příspěvky.

    Jedná se např zde: http://www.farm-web.cz/category/z-domova/ úplně dole na straně odkaz « Starší příspěvky který nefunguje.

    Ví někdo čím by to mohlo být ?

    Děkuji moc za pomoc

    #7859

    radek
    Participant

    tak je to již záhadně vyřešené :) šablona je asi nějak zvláštně naprgramovaná a pokud je tam již více příspěvků tak vše funguje tak jak má

    #7860

    admin
    Keymaster
    Web

    Myslím, že by to nemělo být nic zvláštního…

    Navigace na starší příspěvky by měla samozřejmě fungovat až když je např. v příslušné rubrice dostatek příspěvků (výchozí hodnotu lze nastavit v menu Nastavení – Zobrazování – Na webu zobrazit maximálně).

    Pokud se odkaz na “Starší příspěvky” zobrazuje i když nemá, tak je tam něco nestandardního, zkus sem dát odkaz na šablonu ať to můžeme třeba otestovat. V souboru archive.php by měly být použity funkce next_posts_link() a previous_posts_link(). Problém může být např. s druhým parametrem těchto funkcí ($max_pages) nebo je v celém souboru špatně udělaný výpis. Existují i problémy s $wp_query->max_num_pages (např. při určité verzi PHP), ale pak se ten odkaz spíše vůbec neobjevuje. Těžko říci bez prozkoumání dotyčné šablony…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti