správa zakázek

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27327

    kopis
    Participant

    Zdravím,
    mohl byste mi někd poradit, jestli existuje plugin pro správu zakázek? Mám registrovaných několik uživatelů a potřeboval bych, aby každý z nich zakládal a editoval vlastní zakázky, v podstatě v princi jako realitní makléř. 1. Získám nemovitost – založím zakázku, 2. podepíšu smlouvu – edituju zakázku, 3. prodám – ukončím zakázku.

    Existuje pro tohle nějaký vhodný plugin? Realitní makléř je jen vzorový příklad.

    Děkuji

    #27347

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak toto je bohužel dost obecný a složitý dotaz. Podobných pluginů existuje docela dost, ale každý dělá trochu něco jiného :-)

    Zatím jen obecně několik tipů, které jsem v poslední době zkoumal:

    WordPress Leads – obecně jde o skladování kontaktů (lead) potenciálních klientů a jejich správa. Podobně by měl fungovat např. plugin Leadin.

    WP Project Manager – zde to funguje trochu jinak, zakázky by musely být spíše jako samostatné projekty. Dalším podobným pluginem je např. Simple Project Manager.

    WP-CRM System – Plugin se přibližuje klasickému CRM systému, tedy zákazníci, zakázky (projekty), atd. Ale těžko říci, jak se bude hodit do potřebného workflow. Dalším pluginem je např. WP ERP, ale tam už jde zase spíše o firmu a její zdroje než o správu zákazníků.

    Každopádně možností je mnoho a je třeba si definovat jak chcete, aby to fungovalo. Nebo se pak nějakému řešení zcela přizpůsobit. Hodně záleží na tom, co byste konkrétně potřeboval, přizpůsobit lze téměř vše (s podrobnostmi mě můžete kontaktovat zde).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti