Spolupráce

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1594

    wedr
    Participant

    Zdravím,

    Jmenuji se David Dvořáček a jsem příležitostný koder na WP ale především grafik a webdesigner (viz. http://igrenic.deviantart.com). Proto hledám člověka který by mi pomohl vytvořit několik šablon na profi úrovni.

    Sám jsem si vytvořil http://www.minegame.eu/ a předešlá verze má obrovský úspěch ale chci to nějak zdokonalit a zlepšit a vydat zatím jako FREE a postupně PREMIUM atd…

    Proto hledám:

    -programátor v PHP

    -znalost HMTL A CSS (jquery velkou výhodou)

    -znalost ve WordPressu, tedy tvorba šablon

    -komunikativost.

    Nejlíp člověka v okolí Zlína nebo přímo ale není nutností. Do budoucna budou i zakázky za nějaké ty peníze a bude toho více takže bych prosil o někoho kdo by se tomu občas mohl věnovat.. student nejlépe ;)

    Kontaktujte mne na mail: sertigus@gmail.com nebo skype: prstak … děkuji všem ;)

    #11345

    admin
    Keymaster
    Web

    Držím palce, šablona nevypadá špatně. Na nějakou spolupráci při tvorbě teď sice nemám čas, ale až bude hotovo, tak ji mohu zhodnotit, respektive rozebrat, co by se tam dalo řešit lépe z hlediska standardů WordPressu (tedy API a PHP). Tedy pokusit se ji ještě vylepšit a optimalizovat…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti