Špatné načítání webu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36894

    Ferelon
    Participant

    Dobrý den, měl jsem již plně funkční stránku na bázi wordpressu, ale následně po malých opravách několika souborů a marného snažení přidat sidebar menu se stránka načítá takto, viz obrázek 1… Šablony ve wp-admin se také nenačítají, stejně tak média, viz. obrázek 2 a 3… Chtěl bych se zeptat v čem může být chyba a kde ji hledat, děkuji :) (PS: odkaz na stránky: http://kadlec.el15a.vyukaspsbv.cz/wordpress/ )

    Attachments:
    #36900

    admin
    Keymaster
    Web

    Vůbec se vám tam nenačítají styly a skripty, jako kdyby byly zakázané, nedošlo k nějakému poškození práv souborů? Ale je to podivné, třeba tento soubor: http://kadlec.el15a.vyukaspsbv.cz/wordpress/wp-content/themes/relativity/style.css. Můžete prověřit, zda je opravdu nepoškozený na serveru? Případně tam zkusit nahrát nějaký jiný soubor, např. http://kadlec.el15a.vyukaspsbv.cz/wordpress/wp-content/themes/relativity/test.txt a zkusit, zda se bude načítat?

    #36911

    Ferelon
    Participant

    Strašně děkuju, na přivedení na správnou problematiku, asi 10 hodiny jsem to hledal v kódu, nakonec jsem jenom omylem změnil práva složky wp-content na 744 místo potřebných 755… Děkuju moc :D

    #36925

    admin
    Keymaster
    Web

    Stane se, hlavně, že se to dořešilo :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti