SMTP Error

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Lukenzi a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2456

    Speedi
    Participant

    Zdravím chlapi,

    mám problém Fatal error: Call to undefined method SMTP::getError() in /mnt/data/accounts/wp-includes/class-phpmailer.php on line 2119

    u pluginu events-made-easy.

    Z ničeho nic to prostě přestalo šlapat. Na hostingu nic neměnili a já taky ne. Teď jsem to všechno aktualizoval a problém přetrvává.

    Díky za rady.

    #13403

    admin
    Keymaster
    Web

    Podobný problém jsem našel zde. Autor pluginu Events Made Easy v něm odkazuje přímo na WordPress, respektive nastavení hostingu. WordPress ale SMTP připojení nepoužívá jako výchozí, spíše ho můžete pomocí různých pluginů doplnit. Nezměnilo se tam nějaké nastavení?

    #13404

    Speedi
    Participant

    Právě že jsem neměnil vůbec nic. A z ničeho nic se mi začala ukazovat chyba. Zkusil jsem jinou emailovou adresu ze seznamu a zatím to vypadá že to funguje. Takže chyba na straně mocného googlu?

    #13405

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel tomu vůbec nerozumím… Kde a jak jste zkoušel jinou emailovou adresu? V nastavení SMTP? Nebo někde jinde?

    #13406

    Speedi
    Participant

    No ten plugin chce emailovou adresu přes kterou odesílá zákazníkům informační emaily že byli přihlášeni. Původní email byl na google a nyní jsem vše předělal na seznam a zatím to funguje.

    Ptal jsem se ještě kamoše a říkal že možná IP serveru se ocitla na black listu google kvůli spamu.

    Tak nevím ale je to jediné možné vysvětlení proč to nefunguje.

    #13407

    Lukenzi
    Participant

    Příjde mi to nějaké podivné, SMTP::getError() volá script class-phpmailer.php do kterého se vkládá na řádku 794 soubor class-smtp.php obsahující právě třídu SMTP s metodou getError() tedy logicky by to mělo fungovat. Hláška že tato metoda není definována značí, že je použita ještě před tím než dojde k načtení souboru class-smtp.php. Podle mě to vypadá na bug WP.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti