Smazáním uživatele odstraním automaticky i jeho příspěvky?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Smazáním uživatele odstraním automaticky i jeho příspěvky?

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 3 roky, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26802

    kuzmic11
    Participant

    Dobrý den,

    na webu ve WP máme několik neaktivních účtu. Tyto účty původně plinily obsah na webu.

    Rádi bychom v rámci zabezpečení tyto smazali. Bohužel nejsem si 100% jistý jestli jejich odstraněním nedojde k odstranění nebo znefunkčnění jednotlivých příspěvků, které tyto účty vytvořily.

    Můžete mi prosím poradit? Děkuji

    #26803

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakmile kliknete u konkrétního uživatele na tlačítko “Smazat”, tak by se měla objevit nabídka, co se má stát s obsahem, který uživatel vytvořil (může být smazán nebo převeden na jiného uživatele). Případně můžete uživatelům nastavit nejnižší úroveň “Návštěvník”, takže vlastně kromě přihlášení nemůže dělat skoro nic :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.