Slider – přestal fungovat

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21765

    Fany
    Participant

    Zdravím,
    a moc prosím o radu. Na webu zivechebsko.cz jsem měla slider s novými zprávami (byl součástí šablony Max Magazine). Na šablonu jsem přešla dneska, bohužel po chvilce přestal slider fungovat… Měnila jsem toho dost (widgety, spojila dvě kategorie, hrabala se v nextgen,… jen css nic – to neumím). Zkoušela jsem to napravit tím, že jsem změnila kategorii, která se má ve slideru objevovat, abych zjistila, jestli jsem něco nezkazila tím sloučením. Změnila jsem i šablonu a pak vrátila, ale zase nic… :-( Děkuji za radu. Fany

    #21767

    Fany
    Participant

    Tak už se mi “rozbil” i druhý slider… Oba začnou fungovat, když odstraním sideblog. Je možné, že to má na svědomí on?
    Děkuji za radu.
    Fany

    #21771

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona Max Magazine už nebyla docela dlouho aktualizována, takže je možné, že tam nějaké problémy budou (a jsou i hlášeny v oficiálním fóru).

    Těžko říci, jaký konflikt se objevil, ale nezbývá než zkoušet. Můžete také pro jistotu deaktivovat všechny pluginy, třeba pak bude šablona fungovat bez problémů. “Sideblog” je nějaký speciální plugin nebo jen widget, který je součástí šablony?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti