Seznam (přehled) kontaktů?

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1071

    vasek.vavra
    Participant

    Dobrý den, máte nějaké tipy na pluginy jak přehledně seřadit více kontaktů? Našel jsem WP Contact Directory (v provozu je tady: http://wptest.labadieauto.com/wp-contact-directory/?query=alpha&depan=H), ale třeba znáte něco lepšího? Jde mi o možnost vytvoření skupin, celkový přehled, vyhledání a neškodila by ani unikátní URL pro každý kontakt…? Hodinky s vodotryskem už seženu sám :-) Ukázka ještě i třeba tady: http://www.yootheme.com/zoo/app-bundle/business-directory/frontpage. Díky

    #8770

    admin
    Keymaster
    Web

    Podobné funkce “na míru” se v obecných pluginech moc nevyskytují. Ohledně kontaktů se toho moc nezměnilo od podobného dotazu, který se tu objevil nedávno.

    Dalším řešením pak může být nějaká prémiová šablona, ale nikdy asi nebude dělat přesně to, co potřebujete. Otázkou pak je, zda je složitější dělat úpravy šablony + používat kombinace několika různých pluginů nebo si (nechat) udělat řešení “na míru”.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti