Schvalování na WordPress.org

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Michal Janata a poslední změna je stará 8 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25932

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ahoj,

    máme ve schvalovacím procesu tuhle šablonu DSW oddil a už se 3 týdny tam nic nestalo. Jak to tak průměrně trvá? Má s tím někdo zkušenosti..? Plugin mi prošel do pár dnů.

    Děkuju za info

    #25961

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud je mi známo, tak to může u nových šablon trvat delší dobu (nehledě na to, že byly dva týdny svátky). Kontrola šablon je prováděna velmi pečlivě (naopak u pluginů spíše jen automaticky kontrolují, zda tam není něco zakázaného) a musí ji dělat “živý člověk”. Co jsem tam zběžně nahlédl, tak čekají na schválení i šablony nahrané před třemi měsíci (!).

    Doporučuji také použít plugin Theme Check, který odhalí mnohé chyby ještě před tím, než se k tomu někdo z kontrolorů dostane.

    #25965

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Děkuju za info, tak to se ještě pěkně načekáme. Ten plugin nainstalovaný na testovacím webu máme. Tak snad to kluci pořádně zkontrolovali.

    #25976

    admin
    Keymaster
    Web

    Schválně jsem plugin zkusil a vypadá to velmi dobře, tak držím palce! Když někdy zkouším různé na zakázku vytvářené šablony, tak je to většinou hrůza :-)

    #25977

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Právě my se snažíme udělat tu šablonu pořádně. Pro skautské oddíly. V plánu máme ještě jednu, ale až tuhle první odladíme.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti