sami se odstranuji stranky a prispevky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem sami se odstranuji stranky a prispevky

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2105

    pavel007
    Participant
    Web

    Zdravím vas lidicky. pro svuj projekt pouzivam wordpress a jako hosting mam gator. Na mem projektu mam asi cca 300 prispevku, 100 recenzich a asi 150 stránek. Kapacita vsak ukazuje ze mam volne misto 200Mb. Problem je v tom ze jednou za 24 hodin se mi vsechny prispevky,recenze + stranky hodeji do kose aniz bych neco delal. nepouzivam pritom zadne pluginy ktere by zasahovali do toto problemu. posledni plugin jsem aktivovat http://wordpress.org/extend/plugins/ninja-page-categories-and-tags/ Vazne uz nevim kde se stala chyba. projel jsem databazi, config a vse je podle meho v poradku. pred 5ti mesici nastal stejny problem, ktery jsem vyresil tim ze jsem zacal uplne odznova ale v teto chvili by me asi znicilo. nemate nejaky napad v cem by byla chyba?

    #12688

    Lukenzi
    Participant

    Zkusil jste kontaktovat podporu hostingu? Já kdysi řešil problém s nějakým pluginem pro zálohu, který mi v rootu vytvářel nějaký (prázdný) zip archív o velikosti několika giga! Prostě se nějak zacyklil a zálohoval sám sebe :)

    #12689

    admin
    Keymaster
    Web

    Duplicitní dotaz je zde.

    Základní možnosti jsou následující:

    – Problém je v hostingu. Zkuste je kontaktovat, možná je to nějaký problém na jejich straně.

    – Problém je ve WordPressu, a to buď nějaký podivný plugin (či šablona) či spíše malware. Pokud se to objevilo znenadání, tak by to mohl být klidně nějaký malware. Pokud je veškerý obsah každý den automaticky přesunut do koše, tak to vypadá, že je to nějaký skript (plugin nebo malware), který využívá interní cron WordPressu. Zkuste na určitou dobu deaktivovat všechny pluginy a uvidíte, zda to pomůže.

    Pokud nic z toho nepomůže, tak pošlete přihlašovací údaje (administrátor WordPressu a FTP) na email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to podívat…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti