rychlý edit článku

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3121

    peekaa
    Participant

    Nedá se nějak udělat “rychlý edit článku”? Prostě si prohlížím nějaký článek např. http:/www.neco.cz/blabla a že bych připsal třeba “/edit” za adresu, byl bych odkázán na přihlášení a po zadání loginu bych se ocitl přímo v editaci toho článku/příspěvku. Díky.

    #15209

    Bigdrobek
    Participant
    Web

    Drupal tohle myslím umí

    …pss může se tu mluvit o drupalu? :)

    #15210

    admin
    Keymaster
    Web

    V horní navigační liště je vždy odkaz “Upravit stránku” nebo “Upravit příspěvek”. Jedním kliknutím se tak přepnete do administrace na stránku s možností úprav.

    P.S. Nejsme ortodoxní a Drupal není tabu :-)

    #15211

    peekaa
    Participant

    myslím stav, kdy nejsem přihlášen, takže nahoře žádná navigační lišta není…

    #15212

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to je docela zajímavá myšlenka, ale v podobě pluginu jsem nic podobného zatím neviděl, i když by to asi mělo být s využitím API realizovatelné. Pokud se do toho chcete pustit, tak doporučuji velmi dobrý návod a implementaci na podobném příkladu.

    Jinak je zatím třeba se přihlásit a použít odkaz v horní navigační liště nebo funkci edit_post_link() (pokud třeba lištu z nějakého důvodu nepoužíváte). Prohlížeč si přihlášení pamatuje pomocí cookies, takže se stačí přihlásit jednou za čas a můžete bez problémů upravovat…

    #15213

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Moc jsem nepobral, co je na začátku s Drupalem, a na konci je od admina edit_post_link s odkazem na kodex WP, tak jsem to psal za předpokladu že jde o WP:

    Jestli jsem to správně pochopil, možná by se dalo využít přesměrování při přihlášení (v adrese s login formem – wp-login.php) za použití funkce wp_login_url(''); s použitím parametru redirect

    wp_login_url(bloginfo('url').'/wp-admin/post.php?post='.the_ID().'&action=edit'); Snad jsem se trefil no…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti