rozhozený a částečně nefunkční wp-admin na jiném hostingu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem rozhozený a částečně nefunkční wp-admin na jiném hostingu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19127

    tomas.berdych
    Participant

    Poradíte mi prosím s následujícím?
    Po přenosu z jednoho hostingu (SAVANA) na jiný (WEDOS) funguje spolehlivě frontend část webu, ale backend má částečně rozhozený layout stránky a některé funkce nefungují. Například wysiwyg editor nebo výběr obrázků z galerie médií. Přikládám screenshoty, na kterých je ten samý editor. Z toho, že je to špatně nastylované i nefunkční usuzuji, že může být problém v nějaké globální cestě nebo .htaccess. Nový web je jako alias k hostingu, je ve složce domains, ale .htaccess by to tam měl všechno přesměrovat. Je tam použitý výchozí .htaccess a vypadá takto:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    Děkuji za tipy a rady.
    Tomáš.

    #19131

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem jste web přesunoval? Vhodný postup je doporučen zde. Některé pluginy a šablony si ukládají do databáze i cesty k souborům (např. pro Javascript) a po přenosu databáze, tam zůstane zachována původní cesta, takže soubory nejsou nalezeny a dojde ke konfliktu, který často vypadá tak, jako na přiložených screenshotech.

    Zkusil bych nejdříve následující:

    1) Deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen. Postupně pak můžete zjišťovat, co konkrétně problém způsobuje.

    2) Zkusit nakopírovat všechny soubory na FTP znovu, třeba došlo k nějaké chybě při přenosu a nějaký Javascriptový soubor tam chybí (nebo je poškozen).

    Pokud nic z toho nepomůže, tak půjde o nějaký jiný problém způsobený přenosem, ale většinou by to mělo zabrat. Poté budete muset prohledat databázi zda tam někde nejsou uložené špatné cesty k souborům…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti