Rozděleno: Více schvalovatelů komentářů

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Rozděleno: Více schvalovatelů komentářů

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19976

    Sniper24
    Participant

    Dobrý den,
    potřeboval bych odesílání informačních e-mailů pro každého registrovaného uživatele v případě přidání komentáře k jakémukoliv příspěvku.
    Mám nainstalovaný plugin cbnet Multi Author Comment Notification a v administraci u každého uživatele mám zaškrtnuto “Receive email notification of comments to all posts, regardless of post author” + v nastavení komentářů zaškrtnuty všechny role pro odesílání notifikací, ale emaily stále nefungují a to i v případě pokud mám nastaveno schvalování komentářů administrátorem.
    Nesetkal se někdo už s tímto problémem.
    Díky moc

    #19984

    admin
    Keymaster
    Web

    Odděleno z původního tématu. Plugin cbnet Multi Author Comment Notification by měl bez problémů fungovat. Používáte nejnovější verzi 3.2?

    Jeden z uživatelů si minule stěžoval, že mu to nefunguje, ale od té doby už uběhlo dost času:

    Tak plugin sice funguje ale tak napůl. Jak je tam zaškrtávací seznam existujích uživatelů tak tam když si vyberu tak to nepřijde jen na email uvedený při registraci wordpressu, ale když ten email ručně zadám do toho řádku pod tím tak to funguje…

    Zkoušel jsem to, a když mám zaškrtnuté třeba jen administrátory a šéfredaktory (v menu Nastavení – Komentáře), tak dojde email pouze administrátorovi. Musím to u uživatele (na jeho profilu) přímo zaškrtnout, aby mohl dostávat emaily nebo doplnit jeho emailovou adresu do příslušného políčka (v menu Nastavení – Komentáře). Potom ale už odesílání v pořádku funguje.

    Máte v menu Nastavení – Komentáře zaškrtnuto u položky “Upozornit emailem” obě možnosti, tedy “Když někdo přidá komentář” a “Když nějaký komentář čeká na schválení”?

    Zkuste ještě použít plugin Email Log pro ověření odeslaných emailů (že se třeba neztratí někde po cestě).

    Nebo můžete zkusit ještě podobný plugin Post Comment Notification, ale ten je už postarší a nevypadá podle hodnocení o moc lépe…

    Pokud se to ale nepodaří zprovoznit, tak určitě napište…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti