Reklamní banner plugins

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1302

    Koli
    Participant

    Zdravím, chci se zeptat jaký plugins pro zobrazení reklamních bannerů se používá na stránkách separatista.net?

    Osobně používám AdRotate, ale ten způsobuje potíže s kalendářem akcí, tak hledám něco jiného. Moc díky za info.

    #10000

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Pokud vím, na stránkách Separatista.net je používán plugin http://wordpress.org/extend/plugins/easy-adsense-lite/ verze 2.91 .

    Neteyes.cz

    #10001

    Koli
    Participant

    To bude ono. Díky

    #10003

    neteyescz
    Participant

    Á spambot nám tu nabízí čerstvé jídlo, bohužel v japonštině.

    Akismet #Fail.

    Neteyes.cz

    #10004

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak koukám, že je tam v současné době již postarší verze pluginu Easy AdSense 3.0.1. Tento plugin byl dobrým řešením před několika lety, dnes už bych to udělal trochu jinak (např. s pomocí pluginu Shortcode Manager). Ale i výše uvedený plugin je stáe funkční a pro uživatele má některé výhody… Jediné, co mi u podobných pluginů trochu vadí (a co mě také postihlo) – autoři je přejmenují (v tomto případě přidali do názvu “Lite”, protože existuje i vylepšená placená verze) a tím přestanou bez sebemenší informace fungovat automatické aktualizace :-( A když to uživatele nesleduje, tak mu tam může zůstat i nějaká vcelku nebezpečná starší verze nějakého pluginu. No nic, jdeme aktualizovat :-)

    neteyescz: Akismet na fóru neběží, protože zachytával mnoho příspěvků, které obsahovaly URL odkazy. Nakonec jsem použil plugin Human Test for bbPress, který funguje naštěstí vcelku spolehlivě. Jen občas pronikne nějaký spam, tentokrát koukám, že to bylo ve vlákně obsahujícím “banner plugins”, což asi spammery lákalo :-)

    P.S. AdRotate také nevypadá špatně. Každý z těch pluginů je ale pro trochu něco jiného. AdRotate slouží spíše pro grafické bannery a jejich správu, zatímco Easy AdSense Lite se specializuje na reklamní systém AdSense.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti