Recent post – content

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Jan76 a poslední změna je stará 7 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27787

    Jan76
    Participant

    Zdravím,
    prosím o radu. Ve stránce používám shordcode pro vložení nejnovějších příspěvků. Potřeboval bych, aby se zobrazovalo část příspěvku omezeného pouze na 10 slov, to se mi daří, ale v příspěvku mám různou barvu písma a vložený obrázek, ale tohle se mi při výpisu nezobrazí(vejde se to do těch 10 slov). Vím, že je užíván příkaz EXCERPT, pokud použiji příkaz CONTENT, tak tam se mi zobrazí grafika správně, ale nejde to zase omezit pouze na 10 slov.

    #27788

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký plugin pro zkrácený zápis (shortcode) používáte? Pokud použijete funkci the_content(), tak můžete do každého příspěvku vkládat značku pro pokračování textu a tím vlastně pro každý příspěvek nastavit vhodnou úvodní část? Ale asi bych to potřeboval někde vidět…

    #27790

    Jan76
    Participant

    Používal jsem Sideblog, ten je zastaralý, přešel jsem na Recent Posts Extended, ale jdu asi špatnou cestou, protože tam mi to stejně neumožní vypsat ten content i s úpravami textu a vloženými obrázky. Mám to tady http://www.mergen.cz. Chtěl bych to mit zobrazené jako u sideblogu, ale např. po 20 slovech dát more.

    #27796

    Jan76
    Participant

    Tak nakonec jsem použil shortcode display posts shortcode a code [display-posts include_content="true"] a funguje to, jak potřebuju, díky za odpověď.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti