reCaptcha – problém s prihlásením

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) reCaptcha – problém s prihlásením

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tom Key a poslední změna je stará 4 roky, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36332

    mnprojekt
    Participant

    Dobrý deň,
    na moju WP stránku som si nainštaloval reCaptcha plugin. Bohužial tam nastal nejaký problém a vypisuje to ,,neplatný webový kľúč” … nejak som to nevyriešil, reCaptchu neodstránil a neviem sa teraz prihlásiť na svoju stránku :) je tam nejaká možnosť ako to vymazať?
    Ďakujem za radu

    #36333

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    pokud se nemůžete přihlásit do administrace, tak je zde jenom jediné řešení a to přihlásit se přes FTP, fyzicky smazat plugin reCaptcha a pak už by jste se měl přihlásit.

    #36363

    mnprojekt
    Participant

    Dobrý den, nakoniec som to riešil cez zálohu. Chcem sa ale ešte spýtať spravilo mi to nejakú šarapatu vo formulároch nejdú mi odosielať emaily cez Contact-form-7 … robil som zmenu hesla v MySQL a vo FPT …. môže to s tým súvisieť? Keby som deactivoval plugin a nainštaloval ho znovu nevyriešil by sa tento problém?
    Ďakujem

    #38242

    Tom Key
    Participant

    Dobrý den, mám podobný problém – po nainstalování a odinstalování reCaptcha mi v pravém dolním rohu webu zůstala viset , navíc vysunovací )¨hláška Invalid error key. Zkoušel jsem tedy plugin znovu nainstalovat, pak smazat – nic nic a nic. Hláška se nehne a nechce zmizet. Už nevím jak ji odstranit….

    #38246

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký plugin pro reCAPTCHA konkrétně používáte? To je divné, že by tam hláška zůstala i po smazání pluginu, ale jak napovídá toto téma, tak nejste první… Je možné to někde přímo vidět? Nemáte to jen nějak cachované v prohlížeči? Zkuste si web raději zobrazit v anonymním okně prohlížeče, jestli to tam také zůstalo…

    #38247

    Tom Key
    Participant

    Zdravím, používám-tedy použil jsem-ten plugin tuším Simple recaptcha od Michala Nováka. Nikdy předtím tohle okýnko nevytvářel, je to divné. Nevadilo by mi, kdyby ve stejném místě nebyl element chatu – viz https://www.scivacorp.com/
    Cache jsem několikrát promazal, v tom to není. Taky jsem koukal do zdrojáku, jakoby se to tam házelo z úplně jiného serveru…
    Zkoušel jsem to zakázat i stylováním display:none, ale furt nic. Je to tam jak přibitý…Jestli na něco přijdete, dám vám Nobelovu cenu :-)

    #38248

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle zdrojového kódu bych řekl, že to nějak souvisí s pluginem Formidable Forms Builder for WordPress, nezapínal jste v něm nějakou integraci pro reCATPCHA? Vypadá to, že to tam je někde zapnuté (pro formulář na úvodní stránce), ale už to není správně nastavené (a proto chyba “ERROR for site owner: Invalid site key”).

    Zajímavé, ani jsem si nevšiml, že má plugin Simple Google reCAPTCHA českého autora :-)

    #38249

    Tom Key
    Participant

    Děkuju mockrát, Nobelova cena je vaše! :-)
    Ta integrace opravdu ve Formidable forms byla, včetně těch dvou klíčů, které byly už neplatné….
    Díky!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti