prosím pomoc

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  pokladjess a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29843

    pokladjess
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    přebrala jsem po kolegovi zprávu webovek, ale bohužel neumím v tomto systému vůbec pracovat. Potřebovala bych nejdříve nahrát češtinu do systému, aby se mi v tom líp prohledávalo a pak přidat pár záležitostí, se kterými si neumím vůbec poradit. Najde se někdo, kdo by byl ochoten mi pomoci prosím?
    Děkuji za každou radu, jsem již zoufalá

    #29850

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud je to web uvedený v profilu, tak tam máte asi anglickou verzi WordPressu? Máte tam starší verzi 4.3.6, takže asi nejlepší řešení bude nějaký plugin, např. Admin Language Per User. Cílem je, abyste si tam mohla nastavit češtinu, ale celý web (i frontend) zůstal v angličtině.

    Klidně se ptejte na případné další problémy, pokud se do toho nechcete sama pouštět (něco může být pro začátečníka velmi složité a může u funkčního webu natropit více škody než užitku), tak se prosím ozvěte a můžeme to řešit v rámci placené zakázky.

    #29866

    pokladjess
    Participant
    Web

    Dobrý den, kontaktovala jsem Vás na mailu ale zatím jsem nedostala od Vás žádnou odpověď a mě to spěchá, můžete se prosím nato podívat?
    Děkuji

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti