Prosim o radu s pluginm Advanced Custom Fields

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Prosim o radu s pluginm Advanced Custom Fields

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  pavelbuben a poslední změna je stará 10 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4139

    pavelbuben
    Participant

    Ahoj,

    rad bych nekoho ze zkusenejsich kolegu pozadal o radu. Zacal jsem pouzivat plugin http://www.advancedcustomfields.com a narazil jsem na problem u pouziti s prispevky.

    Plugin mi bez problemu funguje, kdyz jej pouzivam se strankama. Napriklad mam template uvodni-stranka.php v admin mam vytvorenou stranku Uvodni stranka a u te vybranou sablonu uvodni-stranka.php. Pomoci pluginu mam vytvoreny vlastni obsah pro stranku Uvodni stranka. Vse funguje jak ma.

    Kdyz mam ale takto uplne stejne vse vytvorene pro prispevky tak mi to nefunguje. Mam vytvoreny template reality.php, vlastni obsah Reality a ten mam pomoci pravidla umistini vybranou pro rubriku Reality. Kdyz dam vytvorit prispevek a vyberu rubriku Reality, tak se vlastni obsah aplikuje. Kdyz ale prispevek ulozim, stranka se na webu nevypise pomoci me sablony ale jako defaultni single.php

    Byl by tu nekdo kdo by mi dokazal poradit ohledne toho jak plugin funguje s pripsevky? Zrejme jsem nekde neco neudelal, nebo jsem neco udelal blbe.

    Take hledam nekoho, kdo by me mohl radit ohledne WordPressu. At uz za pausalni poplatek po mejlu nebo skype a nebo jinou formou. Nebo se muzem domluvit na jednorazovem poplatku za nejake proskoleni ve vecech ktere mi nejsou jasne. ;-)

    Tady pridavam soubory pro lepsi pochopeni problemu:

    http://illusio.cz/wp/obrazek-0001.jpg

    http://illusio.cz/wp/obrazek-0002.jpg

    http://illusio.cz/wp/reality.php

    #16613

    Musilda
    Participant
    Web

    To je protože nemáš vytvořený vlastní obsah Reality, ale kategorii Reality, proto ti to nefunguje, jak chceš. Pokud by jsi měl vytvořený Custom Post type, musela by se ta šablona jmenovat single-reality.php

    #16614

    pavelbuben
    Participant

    Vlastni obsah preci vytvoreny mam viz tento obrazek http://illusio.cz/wp/obrazek-0002.jpg Je definovany pro rubriku Reality. To by melo byt spravne ne? Pripadne muzes trosku rozvest kde vidis ten problem? ;-) S pluginem zacina, tak je mozne ze delam neco spatne. Diky moc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti