Propojení Woocommerce s iDokladem

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Propojení Woocommerce s iDokladem

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  wlashack a poslední změna je stará 4 roky, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37670

    wlashack
    Participant
    Web

    Zdravím,
    potřebuji propojit iDoklad s Woocommerce, aby se mi zautomatizovalo párování plateb, vydávání dokladů a posílání infomailů s fakturou klientovi a mně o tom, že je dokončená objednávka.

    Zkusil jsem placený plugin Woo iDoklad od pana Musílka, který v podstatě funguje správně, jen páchá v iDokladu trochu zmatek v Adresáři klientů (opakovaně do něj vkládá již existující kontakty, tudíž tam mám už každého klienta patnáctkrát).

    Pan Musílek vůbec nekomunikuje (což jsem se zde dočetl, že nejsem jediný s tou zkušeností), proto bych rád našel řešení, kdy jej nepotřebuji. Jiný plugin anebo někoho, kdo to dokáže opravit (rád zaplatím).

    Poradíte/pomůžete prosím?
    Díky!

    #37671

    admin
    Keymaster
    Web

    Osobně nemám s tímto placeným pluginem zkušenosti, ale dělal jsem propojení iDokladu s formulářovým pluginem a pokud si dobře vzpomínám, tak aby se tomuto problému (duplicitní kontakty) předcházelo, tak bylo potřeba se před odesláním údajů do iDokladu podívat, zda už konkrétní uživatel neexistuje (podle nějakého unikátního údaje, např. kombinace email/telefon). Příští týden bych se na to možná mohl podívat, ale nevím, jestli má cenu opravovat placený plugin (problémem budou aktualizace, atd).

    #37681

    wlashack
    Participant
    Web

    Díky za odpověď i nabídku. Pan Musílek se nakonec ozval po zkontaktování přes Facebook, a slíbil s tím něco udělat. Dám tomu tedy šanci, a kdyby to nedopadlo, ozvu se.

    Díky!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti