Proč ne Twenty Fourteen?

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  weskomfort a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6756

    moskva
    Participant

    Dobrý den,

    předem se omlouvám, že se můj příspěvek netýká přímo podpory – tedy, neřeším žádný konkrétní problém, ale jsem spíše zvědavý.

    Když si otevřu stránku https://www.separatista.net vykoukne na mne šablonka Twenty Thirteen. Chtěl bych zeptat, proč ne Twenty Fourteen?

    Sám jsem nedávno pro jeden projekt zkusil použít šablonku Twenty Fourteen a po několika hodinách drobných úprav jsem nakonec přepnul na Twenty Thirteen.

    Budu rád, když se zapojí i ostatní čtenáři tohoto fóra. Zkoušeli jste Twenty Fourteen? Co se vám na ní líbí? A co naopak ne?

    Předem díky za vaše názory :)

    #18099

    admin
    Keymaster
    Web

    Protože admin zatím novou šablonu nenasadil :-) Nemá to žádný zásadní důvod (snad možná modré vzezření banneru našeho sponzora), Twenty Fourteen se mi osobně moc líbí a na webu se co nejdříve objeví, aby byla otestována na lidech :-) Společně s nasazením šablony jsem chystal článek s popisem jejích zajímavých funkcí, ale nějak zatím nebyl čas na dokončení…

    #18100

    moskva
    Participant

    Děkuji za odpověď. :) Osobně se mi Twenty Fourteen taky velmi líbí – obzvláště mezi nadhledy vypadá oproti svým starším sourozencům tak nějak sofistikovaněji :)

    Ale pro účely mého webu mě nevyhovovala převládající černá, tak jsem jí postupně vyměnil za několik jiných barev a zjistil jsem, že ono estetické kouzlo je pryč. Najednou se mě zdály některé prvky šablony až nešikovně udělané.

    Nicméně na implementaci do zdejšího prostředí se těším, stejně tak na článek. :)

    #18186

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak Twenty Fourteen nasazena společně s novou verzí fóra. Hodnocení ponechám na uživatelích, osobně se mi to ale vcelku líbí. Zkoušel jsem také jiné barvy prostřednictvím odvozené šablony Anjirai (zejména oblíbené modré kombinace), ale opravdu to nebylo “ono” a nakonec jsem nechal černou. Doporučuji také vyzkoušet šablonu Ridizain, která z Twenty Fourteen vychází a obsahuje spoustu dalších funkcí (ale nakonec jsem ji tam také nenechal)…

    #18190

    weskomfort
    Participant
    Web

    Zdravím adminku a moskva,
    hodně používám kvůli mobilitě netbook s rozlišením 1024 x 600 a právě Twenty Fourteen se mi zdá být dost neresponzivní pro menší rozlišení displejů. Jasně že 90% lidí mají normální rozlišení, ale velkým rozmach tabletů atd. začíná být problém. Použitím lupy v prohlížeči se to zas špatně čte. Podle mne tady dělá problém ten levý sidebar, který patří spíše do shopů než do redakčních cms.
    Začnou se pak tlačítka cpát do středu a při použití obou sidebarů zůstává málo místa na text.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti