Problém v zobrazování

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34337

    MMM
    Participant
    Web

    Pěkné vánoce,
    bohužel ale čert nikdy nespí…

    Včera jsem zcela bez problémů dopoledne přidal příspěvek na http://www.okultura.cz/WordPress/. Navečer jsem si všiml drobného překlepu a chtěl jsem jej opravit, když tu najednou jsem se (skoro) nemohl dostat jako admin na Nástěnku.
    Je třeba vysvětlit to “skoro”: občas jsem se tam dostal, ale většinou jsem nebyl schopen se dostat z Nástěnky do dolaší úrovně, např. na přehled pluginů, neby ty tam nebyly zobrazeny všechny.
    Vím, že proběhla aktualizace jednoho pluginu, tak jsem šel přes SFTP na server a odstavil pluginy aktualizované v prosinci.
    Nepomohlo to.
    Rovněž pozoruji rozdíly v chování prohlížečů. Firefox přestal stránku zobrazovat normálně graficky a ukazuje nějakou její textovou strukturu (viz obr.), zatímco Chrome se chová normálně. Provedl jsem reinstalaci FF, nepomohlo to.
    Teď tedy, abych byl přesný, jsem odstavil všechny pluginy kromě Sucuri Scanner a Wordfence a v Chrome i FF jsem schopen se dostat na Nástěnku, Chrome zobrazuje stránku bez problémů, ale FF opět jen textovou strukturu, grafiku vůbec nenačte.
    Z toho usuzuji, že problém může taky být někde ve FF (?).
    Díky předem za jakoukoliv radu.

    Martin

    #34345

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkusil jsem Chrome a web naběhne jen v “textovém” režimu, CSS se vůbec nenačte. Zkuste nejdříve odstavit všechny pluginy a nasadit základní šablonu Twenty Seventeen, abyste vyloučil problémy na straně hostingu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti