Problém s výpisem fór u bbPress

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Problém s výpisem fór u bbPress

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1418

    Pavel Ungr
    Participant
    Web

    Zdravím,

    začal jsem si hrát s bbPressem a moc se mi líbí, bohužel mi začal dělat jednu závažnou chybu. Domovská URL fóra, označovaná jako fórum mi nevypisuje žádná fóra. http://imm.io/gnkU

    Zvláštní na tom je, že na začátku, při čisté instalaci tomu tak bylo, ale pak jsme si hrál s nastavením a od té doby mám smůlu. Mám toto nastavení http://imm.io/gnl2 a myslím, že tam nic konfliktního není.

    Je ten problém v mém nastavení nebo se jedná o nějakou chybu?

    PS: Když jsme to reportoval na oficiální podpoře bbPressu, akorát mi označili můj dotaz za spam (http://bbpress.org/forums/topic/bbpress-does-not-show-list-of-all-forums) a vůbec se se mnou nikdo nebavil.

    #10552

    neteyescz
    Participant

    Osobně bych Vám velmi rád poradil, ale expertem na BB Press je tady Separatista (admin).

    Zaslal jsem mu tento topic na mail.

    #10553

    Pavel Ungr
    Participant
    Web

    Díky, úžasné. Ocením když mi pomůže. Jsem už zoufalý, protože bbPress je skvělý, ale tohle je dost zásadní chyba.

    #10554

    admin
    Keymaster
    Web

    Možností je podle mě několik:

    1) Dříve tam byla chyba s trvalými odkazy, stačilo v menu Nastavení – Trvalé odkazy kliknout dole na tlačítko “Uložit změny”.

    2) Problém bude patrně s nastavením, celý ten systém je u bbPress bohužel dost zmatený (bude vylepšen v chystané verzi 2.1). Problém je v tom, že patrně nepoužíváte speciální šablonu pro zobrazování fóra. Takže i když máte zobrazenou stránku “Fórum” a nastavený trvalý odkaz “forum” (Pozor, stránka pak musí mít opravdu tento trvalý odkaz a ne třeba “forum-2”), tak se přehled fóra stejně neobjeví. Měl by se však objevit, pokud aktivujete speciální šablonu “bbPress (Twenty Ten)”, která je součástí fóra a obsahuje vše potřebné ke správnému fungování.

    3) Pokud ale chcete mít jistotu i v jiné šabloně, tak vytvořte nějakou stránku “Fórum” a vložte do ní jednoduše zkrácený zápis pro zobrazení přehledu fóra (přehled zápisů):

    [bbp-forum-index]

    Na oficiálním fóru byl asi příspěvek vyhodnocen jako spam kvůli několika URL adresám (zkracovače). Nově ho tam ale už vidím.

    #10555

    Pavel Ungr
    Participant
    Web

    Díky moc! 3, bod mi pomohl.

    #10556

    admin
    Keymaster
    Web

    Výborně, ideálním způsobem by sice bylo přizpůsobení šablony, což ale není zrovna jednoduché. Podobné problémy je třeba očekávat vždy když se v menu Vzhled – Šablony objeví hláška “Your active theme does not include bbPress template files. Your forums are using the default styling included with bbPress.” Používaná šablona tak není optimalizována pro fórum a některé věci nebudou fungovat a musí se použít např. právě zmíněné zkrácené zápisy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti