Problém s ukladaním konceptov

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém s ukladaním konceptov

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1163

    Lulu
    Participant

    Dobrý deň,

    mám problém s ukladaním textu pri vytváraní príspevku, pokiaľ priebežne ukladám príspevok ako ,,koncept”. Dejú sa dve veci:

    1. vytvorí sa záloha konceptu, v náhľade vidím celý text, ale keď chcem koncpet upraviť v editore, v poli na editovanie žiaden text nie je (vypisuje počet slov 0). S týmto sa dá žiť, pretože si viem text skopýrovať z náhľadu a nahrať si ho do editoru.

    2. horšie: napísala som veľmi dlhý článok, ktorý som zabudla priebežne ukladať. Po dopísaní som si zvolila rubriku a dala som ,,uložiť ako koncept”. Text sa síce v editore po znovuotvorení objavil, ale zostala z neho asi štvrtina a nepoznal svoje umiestnenie v rubrike. Tvári sa, akoby som ho uložila v štvrtine svojej práce a potom už nič neukladala. Existuje možnosť ako svoj text získať späť? Ukaldá sa niekde priebežná záloha?

    Používam prehliadač Google Chrome, verzia WordPressu je 3.2.1

    Za odpoveď vopred ďakujem!

    #9166

    admin
    Keymaster
    Web

    Oba problémy jsou dost závažné, protože znemožňují pohodlnou práci s WordPressem.

    Vyzkoušejte nejdříve, zda se první problém s ukládáním konceptu objevuje i v nějakém jiném prohlížeči, čímž vyloučíme problém na straně prohlížeče. Pokud ano, tak dále deaktivujte všechny pluginy a nasaďte výchozí šablonu. Postupně pluginy zapínejte a hledejte viníka. Problém by měl být odstraněn nalezením nekvalitního pluginu, ale pokud ani toto řešení nepomůže, tak prosím pošlete přihlašovací údaje (administrátor WordPressu + FTP) na email pavelevap@separatista.net, zkusíme se na to podívat. Problém je občas i v hostingu nebo nějaké jiné drobnosti.

    Ani uvedený dlouhý článek ještě nemusí být ztracen, zkuste se podívat, zda máte uložené starší verze. Pokud je nevidíte, tak si budete muset zapnout jejich zobrazení. Na administrační stránce, kde upravujete přílušný koncept klikněte na záložku “Nastavení zobrazených informací” (vpravo nahoře) a zaškrtněte položku “Starší verze”. Dole na stránce by se měl objevit speciální box, kde uvidíte starší uložené verze.

    #9167

    Lulu
    Participant

    Ďakujem, prvý problém sa vyriešil prechodom na Firefox (na Exploreri to robilo tiež).

    V druhom prípade mi ,,Nastavenie zobrazených informácií” neponúka možnosť zobraziť ,,Staršie verzie” :-/ Predpokladám, že v tomto prípade sa nevytvorili, pretože pri iných príspevkoch mám túto možnosť zobrazenú a funkčnú.

    #9168

    admin
    Keymaster
    Web

    Přechod na jiný prohlížeč řeší problém pouze provizorně, získal jste tím jen trochu času, ale hledejte spíše pravou příčinu, která patrně způsobila i druhý problém. Vyzkoušejte zejména výše uvedený postup s deaktivací pluginů.

    Nenabízí se vám u příspěvku pouze zaškrtávací pole “Starší verze” nebo nejsou žádné uvedeny v přílušném boxu? Ještě je možnost, že by byl text automaticky uložen, ale to ho budete muset nalézt přímo v databázi. Můžeme se na to zkusit podívat, ale musíte nám poslat přihlašovací údaje (administrátor WordPressu + FTP) na email pavelevap@separatista.net.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti