Problém s responzivitou obsahu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Patrik34 a poslední změna je stará 5 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30915

    Tomas115
    Participant

    Ahoj,
    zakoupil jsem si šablonu The Gem a začal tvořit web. Jedná se o OnePage. Ale narazil jsem na problém. Když jsem si vytvořil první sekci, která na monitoru “pevného PC” vypadala v pohodě, viděl jsem celý obrázek včetně tlačítko scroll mouse (viz obrázek), ale když jsem si sránku zobrazil na ntb, musím scrollovat dolů, abych vůbec tlačítko scroll mouse viděl. Navíc, když celou stránku zoom-in/zoom-out, dojde k duplikování obrázku (viz. fotka). Poradili byste mi prosím, jak udělat, aby se celé okno s prvky vždy zobrazovalo správně a aby při iddálení/přiblížení nedošlo k duplikování obrázku?
    Předem díky za jakoukoliv odpověď.

    #30944

    admin
    Keymaster
    Web

    Placená šablona TheGem vypadá dobře a měla by být responzivní.

    Bohužel se asi nepodařilo nahrát ukázkové obrázky, takže si to nedokážu moc představit :-(

    #30968

    Tomas115
    Participant

    Ah, omlouvám se, někde asi nastala chyba. Problém se zoomováním jsem už vyřešil. Bohužel trvá problém, který mě trápí víc a to responzivita webu. Nyní už se snad obrázky nahrají v pořádku. Jednoduše jde o to, že když si web zobrazím na monitorech různého rozlišení, případně pomocí ctrl+scroll upravuji zobrazenou velikost stránky, tak se elementy na stránce pohybují a nezůstanou ukotveny. Chtěl bych dosáhnout toho, aby se neměnila jejich pozice, jen velikost.
    V příloze je vidět vzhled na monitoru, na kterém web vytvářím (1680×1050) a poté screen z 15ti palcového ntb.
    Předem děkuji za odpověď. :)

    #31019

    Tomas115
    Participant

    Ještě mě napadlo, zda není problém v tom, že neni responzivní obrázek, který je umístěn na pozadí. Ale i tak nevím, jak problém vyřešit.

    #37105

    Patrik34
    Participant

    aj ja som mal na svojom webe takýto problém a taktiež mi bolo povedané že je problém s obrázkami. Od kedy boli obrazky upravené, všetko beží a načítava ako má :D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti