Problém s přihlášením – Captcha

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Problém s přihlášením – Captcha

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jakma a poslední změna je stará 4 roky, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #37885

    jakma
    Participant

    Po několika měsících jsem se chtěl připojit do systému a udělat nějaké změny a aktualizace obsahu. Zadal jsem jméno, heslo a ještě se proklikával přes 2 ReCaptchi (semafory, hydranty,..). Přihlásit mi to nejde. Zkusil jsem i nové heslo pro uživatele Uzivatel a stále nic. Zkusil jsem IE i Chrome. Píše mi to chybu – ERROR: Please solve Captcha correctly Zkoušel jsem to asi 30x, tak pochybuji, že bych ty obrázky neodhalil. Máte nějaké řešení, co s tím?
    Děkuji za pomoc

    #37968

    Lucie
    Participant
    Web

    Zřejmě došlo k nějakému “pochroumání” pluginu zajišťující zabezpečení při přihlášení. Doporučuji se přes FTP přihlásit na Váš webhosting a ve složce wp-content – plugins – smazat plugin, který způsobuje zabezpečení. Poté byste se měl bez problémů příhlásit. U těchto pluginů, pokud tedy nemáte web, kde se registruje hodně uživatelů, nedoporučuji toto používat. Je lepší použít třeba plugin IThemes Security a přihlašovací stránku zabezpečit jinak, např.změnou URL pro přihlášení.

    #37971

    admin
    Keymaster
    Web

    Osobně spíše doporučuji nepoužívat žádný bezpečnostní plugin, viz např. zde. Zpomalují web a způsobují různé další problémy (např. i tento dotaz) a na druhou stranu nepřinášejí žádnou užitnou hodnotu. Pokud používáte bezpečné heslo, tak nemusíte nic řešit (přihlašovací útoky by měly být správně řešeny na straně hostingu).

    #37978

    jakma
    Participant

    Děkuji oběma za radu. Podle prvního příspěvku jsem se tam přihlásil. Přes FTP jsem odstranil zabezpečení. Dle druhého příspěvku tedy nebudu řešit žádný jiný zabezpečovací plugin. Díky za pomoc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti