Problém s pozadím

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  M.Chvapil a poslední změna je stará 9 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19600

    M.Chvapil
    Participant

    Zdravím všechny. Mám prosbu…instaloval jsem WP se šablonou Pandora (od Belitza) a mám problémy s nastavením pozadí. Zkoušel jsem to s odkazem v Pandora options, obrázek směle vybral, uložil a po hlášce, že pozadí bylo uloženo a můžu si ho zkontrolovat na webu, pozadí se nezobrazuje. Zkoušel jsem i uložení cestou VZHLED/Přizpůsobit a změnit pozadí, ale se stejným výsledkem. Hlášku o úspěšném uložení dostanu, ale pozadí nikde..

    Díky moc za radu,

    M.

    #19609

    admin
    Keymaster
    Web

    O jakou šablonu konkrétně jde? Nějaké šablony s názvem “Pandora” jsem sice našel, ale autor “Belitza” tam nikde nebyl uveden (nebo jsem si nevšiml)…

    #19613

    M.Chvapil
    Participant

    Děkuju za odpověd. Ukázku zasílám v příloze. Autorem by měl být Belicza a šablona je vyhledatelná přímo ve WordPressu v menu Instalace šablon. Mohu rovněž zaslat přímo instalační soubor, jestli to pomůže.

    Mockrát děkuju za pomoc.

    Aktuální šablona
    pandoraVerze: 1.3.2

    Autor: belicza.com

    Customisable theme by Belicza.com. This theme contains integrated drop-down menu and slider. Pandora has 4 post listing view for index page and theme contains blog style, portal style and clan page style, and Pandora has special admin setup page for many options.

    Vlastnosti: white, purple, pink, one-column, two-columns, three-columns, custom-header, custom-menu, editor-style, featured-image-header, featured-images, theme-options, translation-ready

    Attachments:
    #19617

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky, už to vidím – šablona pandora. Zajímavé, že když ji chci vyhledat z administrace, tak není nalezena. Opravdu vám to funguje? Jakou používáte verzi WordPressu?

    Ale jinak máte pravdu, pozadí jde sice nastavit v menu Vzhled – Přizpůsobit nebo Vzhled – Pozadí, ale na webu se pak už nezobrazuje. A v “Pandora Options” takovou možnost nikde nevidím? Každopádně půjde asi o problém šablony, která byla naposledy aktualizována před třemi roky a od té doby se spousta věcí změnila. Mohu se zkusit na problém podívat, ale začnou se do budoucna stejně objevovat další problémy a protože autor šablony její vývoj patrně zcela pozastavil, tak bych asi doporučil změnit šablonu.

    #19618

    M.Chvapil
    Participant

    To jste mne potěšil. Nevěděl jsem, jestli je problém v šabloně, nebo jestli je chyba na mé straně a šablonu nastavuji špatně. Rovněž mne zarazilo, že odkazy na autora neexistují, ale nečekal jsem, že se ,,kousnu” v základním nastavování. Jinak skutečně funguje viz. http://www.radifotime.cz/ a používám WordPress 3.9.1.

    Děkuji za ochotu, ale pokud by měli být v budoucnu problémy, raději zkusím vyhledat jinou šablonu.

    Mějte se krásně a ještě jednou děkuji za pomoc.

    Chvapil Martin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti