Problem s pluginem ceske sluzby

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Problem s pluginem ceske sluzby

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Paja a poslední změna je stará 7 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29381

    Paja
    Participant

    Zdravim, na webu simplegreen.cz pouzivam ulozenku z pluginu ceske sluzby. Problem vsak nastava na strance pokladny. Pokud zakaznik vyplni adresu, tel. a email tak se skryje vyber pobocky. Muzete mi poradit kde by mohl byt problem. Dekuji

    #29384

    admin
    Keymaster
    Web

    @paja: Zajímavé, máte pravdu… Můžete prosím zkusit nejdříve deaktivovat všechny pluginy (kromě WooCommerce)? Na stránce pokladny máte např. “nákup na firmu”, který by to mohl ovlivňovat. Používáte také patrně vlastní šablonu, můžete ji zkusit na chvíli nahradit defaultní šablonou Twenty Sixteen? Patrně je tam nějaký konflikt a jakmile budeme vědět, kde je příčina, tak se můžeme pokusit přizpůsobit :-)

    #29386

    Paja
    Participant

    @admin: děkuji za rady. U pluginů jsem provedl aktualizaci, následně jsem je vypnul a zapnul. Po těchto úkonech se již výběr pobočky neskrývá.

    Klient má ještě požadavek, aby v košíku u uloženky byl uveden text, který je uveden níže tučně. Můžete mi prosím poradi, kterou část kódu zeditovat, aby se projevila požadovaná změna.

    Uloženka: (45 Kč + 10 Kč dobírka): 55 Kč (66 Kč vč. DPH)

    Děkuji

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti