Problém s odkazem na facebooku

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém s odkazem na facebooku

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  rosakovnik a poslední změna je stará 4 roky, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21468

    rosakovnik
    Participant

    Zdravím, mám malý problém. Vytvořil jsem nedávno stránku ve wordpressu, koupil jsem doménu a hosting na endoře atd… Můj problém spočívá v tom, že když bych chtěl někomu poslat odkaz na facebooku (například do chatu, tak se tam zobrazí viz obrázek v příloze)

    místo toho aby se tam načetlo něco z úvodní stránky, tak se tam načítá text ze souboru setup-config.php – tedy “Vítejte ve WordPressu. Ještě než zahájíte …”

    dělá to pouze u odkazu na hlavní stránku, pokud se odkazuji na nějaký příspěvek, tak je to v pohodě.

    Budu velmi rád za jakoukoli odpověď

    Attachments:
    #21471

    admin
    Keymaster
    Web

    Když zadáte URL adresu webu do facebookového nástroje Debugger, tak uvidíte, že tam jsou opravdu staré informace (viz screenshoty). Patrně jste zkoušel odkazovat na URL webu ještě než tam byl WordPress nainstalovaný a Facebook si to pamatuje. Zkuste použít tlačítko “Fetch new scrape information” a Facebook by měl cachované informace aktualizovat…

    #21506

    rosakovnik
    Participant

    Paráda! Problém vyřešen, mockrát děkuji! :-)

    #21515

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za zpětnou reakci!

    #21657

    david@zonyga.com
    Participant

    Zdravím!

    Mám podobný problém, bohužel v mém případě doporučený postup Debuggerem nepomohl, stále to ukazuje starý popisek i se špatným avatarem a vůbec nereaguje na obsah aktuálně sdílených příspěvků či stránek…

    Nějaký tip co by s tím šlo udělat? Prolezl jsem WP administraci horem spodem a nikde neobjevil, kde by to šlo změnit.

    Doména viz přiložený obrázek.

    Attachments:
    #21744

    david@zonyga.com
    Participant

    Abych byl konkrétnější, použil jsem ten Debuger postup a když teď postuju na FB, většina příspěvků ukazuje správné zobrazení před zveřejněním, ale když je zveřejním opět nesou ty staré popisy, přitom v nastavení webu už jsou dávno jiné popisky.
    Pomůžete prosím?

    #21745

    rosakovnik
    Participant

    Zdravím, měl jsem podobný problém… Zkusil jste použít open graph meta tagy?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.