Problém s nahráváním fotografií

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém s nahráváním fotografií

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 2 roky, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30697

    ondra72
    Participant

    Dobrý den, ahoj.
    Mám lehčí problém, s kterým si nevím rady. Již jsem odinstaloval veškeré pluginy, nastavil šablonu na základní Twenty Seventeen a stále se mi nezobrazují fotografie v článcích popř. galeriích na webových stránkách.
    Uploudovat na admin stránky proběhne v pořádku, veškeré fotografie lze upravovat, popř mazat v sekci MÉDIA. Ale jakmile je vložím do galerie nebo článku objeví se mi ikona viz. příloha. Nevím si s tím rady.

    Děkuji za info

    Attachments:
    #30699

    admin
    Keymaster
    Web

    Podivné, je možné to někde vidět přímo na webu? Většinou když je problém, tak se zobrazují špatně i v Knihovně médií nebo nejdou správně nahrát (objeví se nějaká chyba)… Napadá mě pouze problém s diakritikou v názvech obrázků, ale to by pak asi také nemělo fungovat vůbec (ani v administraci).

    #30704

    ondra72
    Participant

    Ano, je to možné. http://old-dogs.og.cz/
    Při vložení fotografie do galerie, nebo článku se zobrazí daná ikona.
    Děkuji za info

    #30706

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakou tam používáte šablonu? Našel jsem název Kings Club, ale nikde nevidím na internetu možnost stažení nebo koupě? Zkoušel jste šablonu deaktivovat a zkusit to bez ní?

    Můžete na webu udělat nějaký testovací příspěvek, kam vložíte jen jeden obrázek, abych to viděl na konkrétním příkladu?

    #30707

    ondra72
    Participant

    Popravdě řečeno, adminem jsem cca rok, když jsem webové stránky přebíral, šablona Kings CLub zde již byla. Co se týče fotek, všechno fungovalo bez problému. Po aktualizaci se mi stal daný problém, který zde popisuji.

    Ano zkoušel jsem deaktivovat. I nadále problém přetrvává.

    Na úvodní stránce jsem vložil galerii Teams LCM.

    #30710

    admin
    Keymaster
    Web

    Po deaktivaci šablony a všech pluginů zkuste ještě nahrát nějaký obrázek a vložit ho do příspěvku a až potom zobrazit na webu, samotná deaktivace v tomto případě asi moc nepomůže…

    Vložená galerie “Teams LCM” je nějaká specialita šablony a nikoli defaultní galerie WordPressu? Zkuste prosím do nějakého příspěvku vložit jen nějaký jednoduchý obrázek (ideálně se šablonou Twenty Seventeen), galerie zatím necháme být…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.