Problém s menu po aktualizaci na 4.8

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém s menu po aktualizaci na 4.8

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  valada06 a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33100

    valada06
    Participant

    Dobrý den, dnes jsem chtěl web aktualizovat na verzi 4.8. S žádnou předchozí aktualizací nebyl problém, ale po provedení této aktualizace se na stránce nějak rozházelo celé menu. Používáme upravenou šablonu AnimePress od The Smart Magazine Themes.

    Už jsem zkusil deaktivovat všechny pluginy i přeinstalovat verzi, nic nepomohlo, tak se obracím na vás. Třeba někoho napadne, jak to vyřešit, nebo by mi zde případně alespoň někdo popíše, jak se vrátit předchozí verzi. Děkuji za pomoc.

    Attachments:
    #33102

    admin
    Keymaster
    Web

    Jak je používaná šablona aktuální? Když zkusíte aktivovat základní šablonu Twenty Seventeen, tak menu bez problémů funguje? Potom to může být problém používané šablony…

    #33103

    valada06
    Participant

    Obávám se, že to bude ten problém, na tu šablonu už nikdo roky nevydal aktualizaci. Už je asi prostě moc zastaralá. Takže hádám, že pokud chci zůstat u současné šablony, nezbývá mi nic jiného, než se vrátit k předchozí verzi…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti