problém s menu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  milohatak a poslední změna je stará 8 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26663

    milohatak
    Participant

    Zdravím.
    Mám problém v hlavním menu. Po najetí na nadřazenou stránku v menu se rozbalí stránky podřazené, ale pouze 13 stránek. Můžu poprosit o radu, kde zadám kolik stránek chci, aby se rozbalovalo, případně aby se robalovaly neomezeně.
    Děkuji za radu

    #26665

    admin
    Keymaster
    Web

    A stránka obsahuje více než 13 podřazených stránek? Jakým způsobem máte menu řešené? Používáte vlastní menu (Vzhled – Menu) nebo jde pouze o automaticky generované stránky a podstránky? Není to jen nějaké omezení šablony? Když zkusíte aktivovat výchozí šablonu Twenty Sixteen, tak se také zobrazuje pouze omezený počet položek?

    #26668

    milohatak
    Participant

    Dobrý den.
    Jde o automaticky generované stránky a podstránky. Na stránce jsem aktivoval výchozí šablonu a stále jen 13 položek. Mám tam výrobky, které dělám a tak mi to celkem omezuje.
    Díky za reakci.

    #26670

    milohatak
    Participant

    Onlouvám se, blbě jsem pochopil. Používám šablonu Perth.

    #26671

    milohatak
    Participant

    už jsem ten problém vyřešil. Chyba byla v mém nastavení. v Menu style jsem měl zaškrtnuto Sticky místo Static. V tuto chvíli již vše běží v pořádku. Děkuji za pomoc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti