Problem s jquery

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  miky0123 a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18360

    miky0123
    Participant

    Ahoj, jsem úplný začátečník, ale rozhodl jsem se, že rozjedu wordpress na moji šabloně, to se nějak podařilo, ale narazil jsem na problém, když jsem chtěl použít plugin na galerii (photospace), který nefunguje, tak jak má. Co jsem tak hledal na netu, tak to je asi chyba v loadování scriptů. Zatím jsem nepřišal, jak tento problém vyřešit. Budu moc vděčný za všechny rady. V příloze posílám můj header.php a functions.php

    #18372

    admin
    Keymaster
    Web

    Šlo o plugin Photospace Gallery? Soubory s příponou .php není možné z bezpečnostních důvodů nahrávat, zkuste je případně zabalit v do .zip archivu. Nejčastějším problémem u vlastních šablon však bývá chybějící funkce wp_head() v souboru header.php nebo wp_footer() v souboru footer.php.

    #18373

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak dnes jsem natvrdlejší než se zdá :-) WordPress nahrané .php soubory přetvořil na textové, takže si je mohou všichni prohlédnout a funkce wp_head() tam pochopitelně obsažena je.

    Akce wp_enqueue_scripts v souboru functions.php vypadá, že je správně použita. Jaký je tam konkrétně problém? Píše to v konzoli prohlížeče nějakou Javascriptovou chybu (konflikt)? Nebo se jQuery vůbec nenačte?

    #18376

    miky0123
    Participant

    Ano jedná se o plugin Photospace Gallery. Žádnou chybu to nepíše jen to prostě nefunguje. V příloze posílám 2 screeny. Jeden je s deaktivovaným pluginem a jeden s aktivním(zde mám v nastavení pluginu zapnutý ořez, který nefunguje viz. screen2). Zkoušel jsem i nextgen gallery, ale ten taky nefunguje správně. Proto jsem si myslel, že mám něco špatně v souboru functions.php

    #18379

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, nebyl by odkaz na web? Nebo ideálně poslat přístupy emailem, takhle z toho asi bohužel moc nevykoukáme…

    Každopádně bych zkusil aktivovat výchozí šablonu Twenty Fourteen, jestli tam plugin v pořádku funguje. Pokud ano, tak bude problém v šabloně. Pokud ne, tak je třeba deaktivovat všechny ostatní pluginy, případně hledat nějaké souvislosti v nastavení pluginu…

    #18380

    miky0123
    Participant

    Mám to zatím na localhostu, hodím to teda na web.

    #18381

    miky0123
    Participant

    Tak už jsem to hodil na net, pokuď jsem aktivoval základní šablonu, tak to šlape. Na jaký email Vám můžu poslat přistupové údaje?

    edit: http://www.mail.cekuj.net/?page_id=2

    #18383

    admin
    Keymaster
    Web

    Stačí použít email, ze kterého chodí notifikace z fóra. Ale pokud to na výchozí šabloně funguje, tak budete muset hledat chybu ve vlastní šabloně…

    #18384

    miky0123
    Participant

    Přístupové údaje odeslány.

    #18387

    miky0123
    Participant

    Použil jsem plugin Regenerate Thumbnails, v jehož nastavení jsem klikl na Regenerate All Thumbnails, po této operaci se náhledy už korektně zobrazují.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti