problém s instalací šablon

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  klima a poslední změna je stará 6 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33418

    klima
    Participant
    Web

    Dobrý den
    Učím se se WordPressem, mám ho na zkoušku nainstalovaný na stolním PC a i na notebooku (vytvořený server přes Appache) podle nápovědy tady: https://navody.c4.cz/wordpress-instalace-a-cestina , instalaci mi prováděl známý, který s tím umí.
    Na stolním PC chodí bez problémů, na notebooku mám problém s instalací nových šablon, podle překladu chybových hlášek mám nedostatek místa… Tady u vás jsem se dověděl, že mám pravděpodobně nastavený malý memory_limit na tom appache serveru. Noťas má disk 250GB/ 210 volných, RAM 2 GB, Win10.
    Když se to stalo poprvé, odmazal jsem zhruba 5 přednastavených šablon, aby se mi vešla jedna vybraná (FlyMag) – tu jsem poté vyhodil taky, aby se mi vešla jiná, jenže to nepomohlo a teď jsem ve stavu, že mám instalovanou pouze jednu aktivní a jinak nic… a další se mi už nevejde… Memory_limit zvětšit neumím, poradí někdo? A nebo mi zkuste říct, co dělám špatně, děkuji předem! ZK

    #33496

    jolinar
    Participant

    Můžete prosím sem dát chybovou hlášku v původním znění (popř. snímek obrazovky)? Chtěla bych se ujistit, zda memory_limit je to co je nutné navýšit, děkuji. :)

    #33665

    klima
    Participant
    Web

    Dobrý den
    omlouvám se za pozdní reakci. Ten problém už mám vyřešený, nešlo o memory_limit, nýbrž o nějakou chybu, kterou udělal můj známý při instalaci WP na můj notebook – prý “někde něco nezafajfknul” … Teď už mi WP běží i na noťasu bez potíží.
    Při vytváření dotazu jsem označil text pod oknem “Pokud se objeví nová odpověď, pošlete mi prosím informační email”. Žádný email mi nedorazil a dnes jsem sem nakouknul pouze náhodou…
    Děkuji za Váš čas, pěkný den. ZK

    PS: Ta chybová hláška zněla takto: An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support forums.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti