Problém s funkcí pro pokračování textu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém s funkcí pro pokračování textu

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  TomZ a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25346

    TomZ
    Participant

    Zdravím, u šablon Iconic One nebo Presentation Lite chci vložit pokračování textu. Dělící čára (more) se mi v textu sice objeví nicméně na stránce samotné pak nefunguje. Poradíte prosím? Díky, Tomáš.

    #25349

    admin
    Keymaster
    Web

    A značku pro pokračování textu používáte v příspěvku nebo stránce? Když aktivujete výchozí šablonu Twenty Fifteen, tak to bez problémů funguje?

    #25350

    TomZ
    Participant

    Díky za rychlost. Používám na stránce. Twenty Fifteen jsem teď zkusil a zase nic :(

    #25354

    TomZ
    Participant

    Zdravím, podařilo se vám něco zjistit? zkusil jsem funkci “more” ještě v šabloně So simple, takby bez úspěchu. dejte prosím vědět, dík!

    #25356

    admin
    Keymaster
    Web

    V tomto případě asi nebude záležet vůbec na šabloně, Iconic One i Presentation Lite vypadají velmi dobře (žádnou šablonu “So simple” jsem nenašel). Problém je v tom, že pro stránky tato funkce myslím defaultně nefunguje. Stránky by měly obsahovat jednoduché statické informace a většinou není potřeba někde zobrazovat krátký úvodní úryvek s odkazem na celou stránku? Na stránce je prostě nějaký text a nikoli pouze úryvek, který odkazuje na stránku? Nemáte tam nějaké vlastní úpravy? Nebo přímo nějaký konkrétní příklad?

    #25378

    TomZ
    Participant

    Díky, rozumím vaší odpovědi. Informace budu mít víceméně statické jen jsem nechtěl mít na stránce kvůli přehlednosti příliš dlouhý text. Zřejmě to vyřeším tak, že namísto dlouhého textu udělám pro případné zájemce prolink na další stránku, kterou vytvořím v šabloně. Díky!

    #25385

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, tak by to mělo asi fungovat… Chápu, že někdy to asi nejde zcela dodržet, když potřebujete něco specifického, ale pro stránky lze použít také nepříliš známou funkci <!--nextpage-->, což je vlastně taková specifická možnost pro rozdělení stránky na několik částí (manuál).

    Jen pro zajímavost, co to bylo za šablonu “So simple”?

    #25391

    TomZ
    Participant

    Zdravím, funkci neznám, vyzkouším a díky za tip! Šamblona So Simple byla tuším tato: http://allwpthemes.net/so-simple-free-wordpress-theme/
    Díky za podporu!

    #25392

    TomZ
    Participant

    Přikládám obrázek So Simple šablony. A zeptám se, funkce dělení stránek, je nutno být v Editoru (nikoli v HTML) a ručně vepsat závorku, vykřičník atd.?

    Attachments:
    #25394

    TomZ
    Participant

    A ještě dotaz. Funguje funkce nextpage stejně jako funkce “page break”, kterou jsem teď objevil v nabídce?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti