Problém s editorem stránky

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Gene Simmons a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27698

    Gene Simmons
    Participant

    Ahoj všem,
    mám problém s WordPressem, nezobrazuje se mi v editoru stránka, kterou jsem už měl vytvořenou. Původně jsem měl verzi 4.2 a ani po aktualizaci na nejnovější verzi 4.5 se nic nezměnilo. Měl by někdo radu co s tím. Předem děkuji za rady.

    #27703

    zekon
    Participant

    Podobný problém. Nefunguje editor. Nová čistá instalace verze 4.2 a editor je jen bílý obdélník. HTML funguje, tam lze zadávat ale po přepnutí na editor tam nic není vidět. Pluginy vypnuté.

    #27704

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud máte deaktivované pluginy, nasazenou výchozí šablonu a aktuální WordPress (4.5.2) a stejně editor nefunguje, tak prosím zkuste ještě tento postup.

    #27705

    zekon
    Participant

    Díky za radu, nakonec bylo řešení naprosto jednoduché. Jenže amatér potřebuje kopnout :) Stačilo provést Oprava práv u souborů na webu a bylo. Patrně se při instalaci WP něco neprovedlo správně :)

    #27708

    Gene Simmons
    Participant

    Já už jsem to taky vyřešil. Vypnul jsem všechny pluginy a pak jsem je postupně zapínal a kontroloval jestli vše funguje. Nevím čím to bylo, protože jsem zapnul všechny pluginy a editor funguje. Asi něco mezi nebem a zení ;-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti