Problém s editorem psaní

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24947

    Nikol Sotolarova
    Participant

    Dobrý den,

    budu ráda, když mi někdo pomůže. Už je to asi čtrnáct dní, co mi nejede editor psaní ve WordPressu na žádném z webů, které spravuji. K těmto webům se nás přihlašuje více, všem ostatním psát v editoru jde. Dokonce mi to ani nedovolí kliknout na horní nabídku k úpravě písma – velikost, tloušťka, zarovnání… Co je divné, tak titulek napsat jde, i SEO mohu vyplnit, psát články teď mohu jen v HTML.
    Ještě jedna věc – když rozkliknu jiný článek, který už je na webu uložen a publikován, taktéž mám prázdné nefunkční okno editoru. Budu ráda za jakoukoliv pomoc, už si nevím rady, kde může být chyba.

    S pozdravem

    Nikol

    #24948

    admin
    Keymaster
    Web

    Neprovedla jste v té době nějakou aktualizaci, např. WordPressu či pluginů? Patrně půjde o nějaký konflikt, zkuste nejdříve na nějakém webu deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fifteen.

    #24949

    mirekk
    Participant
    Web

    Mě i kolegovi se to samé stalo taky. A to nezávisle na sobě a v jinou dobu. Nakonec jsem zjistil, že je chyba v prohlížeči. U kolegy v Mozille a u mě v Chrome. Použil jsem jiný prohlížeč a v pohodě. Po aktualizaci na novější Chrome vše v pořádku.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti