Problem s content.php

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  tomat a poslední změna je stará 5 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20373

    tomat
    Participant

    Ahoj, jsem začátečník a vytvářím vlastní šablonu. Pokud načítám obsah přímo v index.php jde vše ok, ale poté co chci načíst obsah z content.php za použití <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?> tak se mi přestane zobrazovat veškerý obsah (header.php se zobrazí v pořádu) Dávám níže kód k nahlédnutí. Díky za tipy
    index.php

    <?php get_header(); ?>
    
    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-8">
    
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	
      <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>
          
      <?php 
         endwhile; 
         else: 
      ?>
    	<div id="post-0" class="post error404 not-found">
    		<h1 class="entry-title"><?php _e( 'Not Found', 'theme' ); ?></h1>
    		<div class="entry-content">
    			<p><?php _e( 'Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.', 'theme' ); ?></p>
    			<?php get_search_form(); ?>
    		</div><!-- .entry-content -->
    	</div><!-- #post-0 -->
      
    	<?php endif; ?>
    
    </div>
    <div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-4">
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>

    content.php

    <div <?php post_class() ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
      <?php 
      if ( is_search()|| is_home() || is_archive()
       || is_tag() || is_category() ) :
      ?>
     
      <?php if ( has_post_thumbnail() && ! post_password_required() ) : ?>
    		<div class="entry-thumbnail">
    			<?php the_post_thumbnail(); ?>
    		</div>
    	<?php endif; ?>
     
    	  <h2 class="title">
    	  <a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>">
        <?php the_title(); ?>
        </a>
    	  </h2>
     
        <div class="post-content">
    	  <?php echo the_excerpt();?>
    	  </div>
     
      <?php else: ?>
     
      <h1 class="entry-title"><?php the_title(); ?></h1>
      <div class="post-content">
    	<?php the_content(__('Read more...', 'theme')); ?>
      </div>
     
      <?php endif: ?>
    </div>
    #20374

    tomat
    Participant

    <?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>

    #20375

    tomat
    Participant

    Problém jsem měl v syntaxy, prosím smazat příspěvek, planý poplach, děkuji

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.