Problém s anketou

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 13 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #807

    Weylien
    Participant
    Web

    Zdravím,
    mám problém se zobrazováním výsledků u těchto pluginů UPM Polls a WP-Polls. Zkoušel jsem je zvlášť aktivovat ale u každé se projevil stejný problém. Nevím čím to může být. Zkoušel jsem dát původní theme ale nepomohlo to. Pak jsem deaktivoval všechny zbylé pluginy a taky nic. Nevíte někdo kde může být zakopanej pes? (Používám WordPress 3.0.2 a theme Mystique.

    #7563

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkoušel jsem šablonu Mystique s pluginem WP-Polls (existuje i postarší čeština) a vše v pořádku funguje. V čem je vlastně přesně problém?

    Zobrazení anketních možností (i výsledků) je poněkud rozmazané, což je dáno fontem, který tato šablona využívá. Můžeš si jednoduše přidat jiný vlastní font (do souboru style.css v adresáři se šablonou), a to definicí font-family pro třídu wp-polls.

    A pokud máš na mysli, že nefunguje přepínání mezi anketou a výsledky, tak bude problém patrně v tom, že jsi upravoval patičku a odstraňoval odkazy na autory šablon (proč?) a smazal jsi přitom ze souboru footer.php funkci wp_footer(), která tam však musí být.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti