Příspěvky v rubrikách

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Henri a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27985

    Henri
    Participant

    Ahoj, mám problém se zobrazováním příspěvků na úvodní stránce. Dělám školní stránky v šabloně Customizr. Chtěla bych, aby se na titulce zobrazovaly příspěvky “školní” a v rubrikách “třídní”. Čili bych potřebovala, aby se v příspěvku dalo nastavit, jestli se má zobrazit i na úvodní stránce nebo pouze v rubrice.

    Jde o to, že škola má svoje velké akce, které by se měly publikovat na titulce a třídy mají svoje malé akce, které není nutno publikovat na titulce, stačí v jejich rubrikách. Teď se mi ale všechno na tu titulku cpe dohromady a nemám možnost to rozdělit.

    Stránky – http://doucovani.ciiv.org/

    Díky, Henri

    #27987

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud je to jasně odlišené např. pomocí rubriky, tedy víte, že chcete na úvodní stránce pouze příspěvky z nějaké konkrétní rubriky, tak můžete použít jednoduchý filtr pre_get_posts (příklad máme i na fóru). Případně můžete použít i nějaký jednoduchý plugin, např. Front Page Category či Ultimate Category Excluder.

    Pokud ale chcete mít možnost nastavit to u každého jednotlivého příspěvku zvlášť, tak bude vhodné použít nějaký plugin, např. WP Hide Post.

    #27994

    Henri
    Participant

    Děkuji, plug-in Front page category jsem nainstalovala, ale na editaci a publikování příspěvků se nic nezměnilo. Nevím ani kde mám hledat chybu, plug-in je aktivní, ale nikde nevidím možnost nastavení zobrazení příspěvku.

    Děkuji opět za pomoc.

    Henri

    #27996

    Azifaral
    Participant
    Web

    Používám k velké spokojenosti WP Hide Post k velké spokojenosti. Po instalaci se ke každému příspěvku do editace v pravém sloupci přidá okno, kde se dá nastavovat zda a kde se má příspěvek zobrazovat, tzn. jestli se má zobrazovat na homepage, v kategorii ve štítcích, dokonce umí i zákaz ve vyhledávání. Je to velmi vhodné např. na to, když děláme PR článek, který chce nejprve klient schválit. Takže jej vypublikujeme a pošleme mu url, ale na stránkách uživatelé nic nevidí a klient je jako normální uživatel a nemusí se mu dělat přístup.

    #28001

    Henri
    Participant

    Děkuji za pomoc, zkusila Ultimate Excluder a funguje to skvěle. Nainstalovala jsem i ten WP HidePost a taky spokojenost.

    Henri :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti