Příspěvek ve stylu Rubriky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Příspěvek ve stylu Rubriky

Zvolené téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Mingo a poslední změna je stará 10 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 23)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6446

    Mingo
    Participant

    Dobrý den,

    Potřeboval bych, aby když kdokoli přijde na náš web se objevila domovská stránka s příspěvky. Jenže naše příspěvky jsou obsáhlé a chtěli by jsem, aby to bylo přehledné. (Teď musíme sáhodlouze rolovat kolečkem dolů, aby jsem si přečetli všechny příspěvky). Jak máme tedy udělat, aby příspěvky vypadali jako když se podíváte do “rubriky” (Tedy: 4-5 vět toho článku pak pár teček a pod tím slova: “více čtěte zde” a po rozkliknutí se otevře celý článek). Je na to nějaký plugin nebo se to dá nastavit někde v WP? Moc děkuji za rychlou odpověď

    #17587

    ScheRas
    Participant
    Web

    Dá se to nastavit buď v příspěvku, kam stačí vložit <!--more-->, nebo v šabloně, kde místo the_content() použijete the_excerpt().

    #17588

    Mingo
    Participant

    Stačí to jen nahradit? Nebo se musí něco definovat? A jak moc je pak ten příspěvek upravitelný? Jinak moc děkuji za informaci. ;)

    #17589

    ScheRas
    Participant
    Web

    Zkuste nejdřív využít té první možnosti, totiž v každém příspěvku ukončit část, kterou chcete zobrazovat, tím uvedeným kódem.

    Jinak stačí nahradit, příspěvek je upravitelný pořád stejně. Více o funkci najdete v dokumentaci.

    #17590

    Mingo
    Participant

    To první Funguje skvěle, jen s tím že se nedá příspěvek dále otevřít.. Když se klikne na tlačítko “více” Neotevře se celý příspěvek (nic se nestane). Zkusím tedy tu druhou možnost.

    #17591

    ScheRas
    Participant
    Web

    A mohl byste poslat odkaz na Váš web? To totiž není správné chování.

    #17592

    Mingo
    Participant
    #17593

    ScheRas
    Participant
    Web

    Opravdu zajímavé. Co je to za šablonu? Funguje Vám alespoň to druhé řešení?

    #17594

    Mingo
    Participant

    Již jsem to nahradil, a mělo to z příspěvku udělat 55 slov a pak příspěvek delší jak 55 slov skrýt a umístit tam link “more” ale neučinilo se tak – šablona je to twenty ten. Děkuji za další rady.. Děkuji

    #17595

    Mingo
    Participant

    Nevíte prosím co s tím? Ani ta druhá možnost nefunguje. A potřeboval bych to zpřístupnit. Děkuji za další rady.

    #17596

    Mingo
    Participant

    Našel jsem další problém, mohli by jsem mi prosím pomoci. Když jsem přepisoval the_content() za the_excerpt() tak to bylo ve stylu nebylo to v <? php. A když jsem dále hledat v funkci šablony nic jako the_content() jsem tam nenašel. Nemůže to být ten problém. Děkuji za odpověď..

    #17597

    ScheRas
    Participant
    Web

    Jaký soubor jste upravoval? Je potřeba upravit soubor loop-index.php. Moc mi nejde do hlavy, proč WordPress negeneruje správné “Read more” odkazy. Nepoužíváte nějaké pluginy?

    #17598

    ScheRas
    Participant
    Web

    Trochu se do toho začínám zamotávat. Mohl byste mi poslat přihlašovací údaje na admin+wordpress@scheras.eu? Já bych se na to podíval a zkusil to zprovoznit.

    #17599

    Mingo
    Participant

    Outlook bohužel nemám, a sdělovat udaje. No vím, že mi asi chcete pomoc, ale pokud mi řeknete kam vám mám poslat třeba screenshoty, či celý kód šablony mého webu tak bych byl rád. A ano mám pluginy a “the_excerpt()” jsem měnil v šabloně funkcí jak jsem psal. (functions.php).

    #17600

    ScheRas
    Participant
    Web

    Můžete vytvořit dočasný účet, ale pokud nechcete, tak se pokusíme to vyřešit takto. Pokud jste to měnil ve functions.php, tak to fungovat nebude. Najděte ten mnou zmiňovaný soubor loop-index.php a změňte to tam. Pokud takový soubor neexistuje, tak ho vytvořte a vložte do něj tento kód. Snad to bude fungovat.

    #17601

    Mingo
    Participant

    Dobře. Zkusím to.

    #17602

    ScheRas
    Participant
    Web

    Vše potvrzuji :) Pokusil jste se to fixnout podle posledního návodu?

    #17603

    Mingo
    Participant

    Ano, udělal jsem vše jak jste psal, ale koukněte sám (ehsport.cz). Funguje sice, že se po nějakém počtu slovech udělá automaticky to co jsem potřeboval a napíše se “… Celý příspěvek →” Ale při kliknutí na tlačítko se akorát aktualizuje web

    #17604

    ScheRas
    Participant
    Web

    Tak vypněte všechny pluginy. A ve functions.php vraťte vše zpět. Vůbec nevím, co jiného by to mohlo způsobovat.

    #17605

    ScheRas
    Participant
    Web

    Ještě mě napadlo, jestli máte v Nastavení -> Obecné nastavené správné adresy URL a v Nastavení -> Trvalé odkazy správnou strukturu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 23)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti